Dee_
Mamusia Poli <3
Pogoda tak straszna, że nawet na forum pustki
Spacer forumowy nie wypalił, a) pogoda, b) Polcia dostała delikatnej gorączki po szczepionce. Na szczęście nie trwała ona długo.
Zamówiłam dziś dwie książeczki oczami maluszka, na merlin.pl, bo miałam kupon do wykorzystania (50zł) wygrałam go na konkursie BB na Facebooku
zaczełam pisac tego posta o 19... i dopiero kończe
Spacer forumowy nie wypalił, a) pogoda, b) Polcia dostała delikatnej gorączki po szczepionce. Na szczęście nie trwała ona długo.
Zamówiłam dziś dwie książeczki oczami maluszka, na merlin.pl, bo miałam kupon do wykorzystania (50zł) wygrałam go na konkursie BB na Facebooku

zaczełam pisac tego posta o 19... i dopiero kończe

budził się jedynie na cycusia ,przebierałam pampusia znów cyc i mały spał.Ale w piątek np zasnął mi dopiero po 01 w nocy ,zawsze po kąpieli ładnie usypiał a teraz coś wieczorami marudzi i zasypia późno.
a jako jedyny zareagował i okazał się naprawdę spoko facetem... Zawsze wydawał mi się takim zmierzłym, stetryczałym przedwcześnie gościem, który na wszystkich się wyżywa. A jak tak chodził z Juniorkiem na rękach a ja rozmawiałam z jego żoną, to zupełnie inny człowiek. Taki spokojny, uśmiechnięty i tak uspokajająco mówił do Sebusia... Muszę dzisiaj do nich skoczyć na górę z jakąś dobrą kawą i czekoladą :-)