krisowa spoko kciuki trzymam od teraz
Dee bardzo chętnie oddam Ci mój ból (.)(.) mnie normalnie szlak trafia, tak mnie bolą, nawet jak siedzę i się nie ruszam to czuję, że bolą. Rano jak się obudzę lub przewracam z boku na bok - boli... a wcale jakoś dużo nie podrosły, raczej trochę spuchły
Paluszek współczuję, też we wcześniejszej pracy miałam taką sytuację, wiem co czujesz.
Eh ja pod koniec sierpnia mam zamiar powiedzieć w pracy o ciąży i to pewnie będzie koniec. U mnie jest trochę inaczej, mam pracę na zasadzie 'w miejscu wezwania' i nie mam żadnej umowy ani nic, po prostu sobie pracuje. Także nastawiam się na to, że powiem o ciąży i tak po prostu z dnia na dzień nie będę już pracować. Nie wyobrażam sobie tego
Mdłości dalej mnie trzymają i co jest dziwne, najgorsze są w środku nocy jak wstaję do wc (a latam ze 3 razy). Rano też mnie trzymają, ale już mniej i to samo wieczorem. Któras z Was pisała, że ma problemy z pęcherzem. Mi zawsze pomagała żurawina suszona, herbata żurawinowa i starałam się bardzo dużo pić.
Co do znaków zodiaku to mi to lata, jaki będzie :-) Ja jestem baran, mój mąż ryby i nie narzekam na niego, ma bardzo dobry charakter i w ogóle. W zasadzie mogę powiedzieć, że jest moim przeciwieństwem.
Idę jutro na wizytę do innego gina, podobno dobry. Zobaczymy co mi powie, mam nadzieję, że zrobi usg. Martwię się trochę czy z fasolką wszystko będzie ok bo ostatnie 2 dni miałam mocne bóle brzucha, a wcześniej tydzień przeziębiona byłam.
Przymierzamy się do przeprowadzki do Gdańska, ku mojej wielkiej radości :-) jeśli dobrze pójdzie to w październiku się przeprowadzimy :-)