Paluszek_
Fanka BB :)
Krisowa trzymam kciuki i czekam na wspaniale wieści

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

jak mają sumienie tak stresować ciężarną
pocieszę Cię, że tak jak piszą dziewczyny, priorytety się zmieniają i dzidzia powinna być teraz dla Ciebie najważniejsza-ja się lepszej reakcji u siebie nie spodziewam, więc póki co siedzę cicho i nikomu nie mówię o ciąży
a od sierpnia idę zamiast na urlop od razu na zwolnienie i wrócę dopiero po macierzyńskim, zaległym i przyszłorocznym urlopie i może jeszcze coś wykombinuję
po 1 ciąży wracałam szybko i czy ktoś to docenił- NIKT, więc też będę perfidna i egoistyczna, ale o dzidzi muszę teraz myśleć, a nie o pracy, tym bardziej, że wczoraj ze zmęczenia takie ciemniejsze beżowe upławy mi się pojawiły, więc od dziś uważam na siebie bardziej!