My też się turlamy, kąpiele są już coraz bardziej chlapiące, Lenusia odbija się od ścianek, wierzga nogami i ojciec jest cały mokry

. Dwa razy w tygodniu kąpie się z siostrą. cudownie patrzeć jak im to sprawia radość, Nadia zachwycona i przejęta a Lenka macha bez opamiętania a jak sobie wody na buzie nachlapie to się super hihra

.
Wczoraj po kąpieli połozyła się z brzuszka na plecki ale w połowie....nózki zostały jeszcze...
Mitra - my jak coś szukamy to najpierw pytamy Nadii czy nie wie gdzie to jest - w 80% wie:-)
u nas też od jakiegos czasu ta 1 pobudka koło 4-5 była głównie dla uzycia matki zamiast smoka, jadła dopiero tak konkretnie koło 6-7 a od 2 nocy autentycznie zjada z ob u piersi i budzi się szybciej bo przed 4. Dzisiaj to w ogóle o 3, zjadła z obu, odłożyłam, spała ale 4.30 obudziła się i wtedy już jako smok wystąpiłam;-). Muszę ją w końcu przekonać do smoka bo ewidentnie oprócz tych 2 nocek wstaje tylko dla zasady....
Dzisiaj robię też próbę uśpienia wieczorem butelką ale z moim mlekiem....w piątek mam imprezę-jubileusz 10-lecia pracy 2 znajomych z firmy i będzie sporo osób z którymi i ja pracowała, a juz się gdzieś przeniesli, same osoby lubiane przeze mnie więc idę a mąż ma położyć spać obie

.
co do chustowania to w niedzielę była premiera w tzw. kieszeni, wczesniej używałyśmy tzw. kołyskę
młoda zasnęła po chwili jak zwykle...