reklama

Luty 2012

reklama
Wiem że chusta pewnie rozwiązał by sprawę ale po 1-nie mam pojęcia jaką,po2-nie mam pojęcia jak wiązać po 3-jakoś miała bym taki chyba wewnętrzny strach o dziecko czy mi nie wypadnie...wiem wiem głupie myślenie ale jakoś tak mam...

to balonik z helem ;p można kupić w sklepie z rzeczami na imprezy, chyba w arkadii jest taki, a w złotych tarasach na pewno ;p jeśli oczywiście nie na jakimś odpuście;p

i my po szczepieniu...
Cyśka ja miałam z małym tak samo, dlatego dziś aż drżę co to będzie, póki co mały bawi się na macie ;p miał 3 wkłucia, i troszkę płakał, ale szybko się dał uspokoić, no i waży 6300g ;p mój pulpecik:) wszystko z nim dobrze, troszkę częściej patrzy na lewą stronę i kazała nam przestawiać łóżeczko i zabawki;p a napięty nadmiernie nie jest, wszystko z nim ok:) wracając kupiłam altacet dla dzieci w żeli... bo poprzednim razem jak okładałam małego nóżki w roztworze wody z sodą to g... to dało:/ i dopiero czopek pomógł, tak płakał po 3 godz od szczepienia, ciekawe jak dziś... minęły już prawie 2 godz..

hej kochane
Udało mi się wytransportować Nicol do przedszkola:tak:Wiktorek smacznie spał no i musiałam go budzić-ładnie leżał w fotteliku -w drodze powrotnej już grymasił i płakał,zdążyłam zaliczyc jedynie sklep mięsny a po pieczywo nie dało rady bo się tak darł.W domku ładnie zasnął i śpikał.

Teraz sobie leży i bawi się na macie al już coś pomału stęka.

Wczoraj zapomniałam napisać odnośnie pisania-ja Nicol wysadzałam na nocniczek jak miała 7miesięcy -a to dlatego że mała miała koszmarne zatwardzenia i jak przychodziła pora na kupke to był straszny krzyk więc wpadłam na pomysł że może ją wysadzić i będzie lepiej.Mała ładnie siedziała ale jakbyście mnie widziały to padłybyście-jak pokazywałam i demonstrowałam mimika i dźwiękiem jak ma robic kupke:-DNo i załapała kupka była już systematycznie robiona do nocniśia -zawsze z obserwacji wiedziałam kiedy można małą wysadzić.A tak świadomie siku zaczęła robic na nocniś jak miałą 1.5 roku .Początkowo ją sadzałam rano jak wstanie i po każdej drzemce i odrazu siusiu robiła,także nam poszło to w miare szybko,zobaczymy jak będzie z Wiktorkiem też zapewne go będe wysadzać jak będzie mieć 7mcy.Ale o takim całkiem wczesnym wysadzaniu nie słyszałam.

Choo-no fakt z tymi sukienkami czy np.z rozpinanymi bluzkami też mam problem a z doborem stanika też czesto problem bo największy wybór jest małych rozmiarów.

Nas czeka szczepienie w dzień dziecka -pięknie co teraz w piątek byłam na 2-giej dawce rota.

Pooladałam fotki -słodkie Te Wasze kruszynki:tak:Jak potem znajde wolny moment to dam jakieś foteczki teraz uciekam do syna bo coś się chłopina niecierpliwi.A no i w nocy miałam mega radoche z kupki syna:-Dno ile radości może dać kupka:-DWreszcie po 7dniach syno mnie zaszczycił pełnym pampusiem a zaraz kolejnym.

Olcia-a Ciebie gdzie wcieło???

Mama 2006-jak tam leci?

ja też dużo o Bliznak myślę jak tam u nich...

my po spacerze, ale jest masakra upałowa, Mała w cieniu w wózku a ja latałam z Młodym po placu zabaw, przynieśliśmy tonę piachu do domu i znów czeka mnie odkurzanie, jak codzień zresztą.

mój ma 1,5roku i pieluch uzywa nadal, nocnik zakłada sobie na głowę i biega po domu albo wchodzi do niego cały. No nic, kiedyś załapie ;)

suzi86 Twój mały 6300g i pulpecik mówisz na niego to co ja mam powiedzieć o Macieju... ;-) jutro powiem ile dokładnie waży bo na szczepienie idziemy ale na naszewj wadze t przekroczył już 7,5kg haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry