trina79
Mamusia Lili i Maciusia
To samo chcialam napisacchusta![]()

Mitra - czy Filmik na you tubi z roczna Pola migajaca motylka jest Twoj? Bo jakos mi ta Pola do Twojej troche podobna...
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To samo chcialam napisacchusta![]()

To samo chcialam napisac
Mitra - czy Filmik na you tubi z roczna Pola migajaca motylka jest Twoj? Bo jakos mi ta Pola do Twojej troche podobna...
Wiktorek smacznie spał no i musiałam go budzić-ładnie leżał w fotteliku -w drodze powrotnej już grymasił i płakał,zdążyłam zaliczyc jedynie sklep mięsny a po pieczywo nie dało rady bo się tak darł.W domku ładnie zasnął i śpikał.
No i załapała kupka była już systematycznie robiona do nocniśia -zawsze z obserwacji wiedziałam kiedy można małą wysadzić.A tak świadomie siku zaczęła robic na nocniś jak miałą 1.5 roku .Początkowo ją sadzałam rano jak wstanie i po każdej drzemce i odrazu siusiu robiła,także nam poszło to w miare szybko,zobaczymy jak będzie z Wiktorkiem też zapewne go będe wysadzać jak będzie mieć 7mcy.Ale o takim całkiem wczesnym wysadzaniu nie słyszałam.
Jak potem znajde wolny moment to dam jakieś foteczki teraz uciekam do syna bo coś się chłopina niecierpliwi.A no i w nocy miałam mega radoche z kupki syna
no ile radości może dać kupka
Wreszcie po 7dniach syno mnie zaszczycił pełnym pampusiem a zaraz kolejnym.