Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Agatka- a gdzie znalazlas wykroj tego nosidelka jesli mozna spytac??
My mieszkamy na Tarchominie, zaraz koło ratusza dlatego na Bródno mamy najbliżej.chouette82
My chodzimy na kasprzaka ale tutaj zajecia sa tylko do połowy czerwa potem idziemy właśnie na poloneza albo na muszelke Widzę, że chyba z moich okolic byłych jesteś ?![]()
Paluszek, ja zawsze tez tak mialam, jak kilka razy robilam test, myslac, ze WCALE A TO WCALE nie chce ciazy, a jak sie okazalo, ze jedna kreska, to niby z jednej strony taka ulga, a z drugiej nutka zawodu![]()
daissy - zapytaj proszę
geniusia - a gdzie Ty masz te wielkie cycki na ktore narzekasz?? bo na zdjęciu wyglądają normalnie - jaki masz teraz rozmiar? ja w tej chwili mam 75C, miałam 75B - i chciałabym też żeby wróciły do stanu sprzed...
i mam luz jedynie na wkładkę laktacyjną. I czuję się z tym źle. Chłop się cieszy. Przed ciążą nosiłam 65 (ileś tam, nie pamiętam dokładnie, bo ciężko mi było stanik kupić na siebie, gorseciarka przerabiała mi 70 C/B zależało od fasonu)
A zresztą po cc i tak powinnam odczekać, a poza tym i operacja przede mną kiedyś tam.
otwarli u nas 1maja ,ale naprawde super nowy sprzęt i właścieciele super wszystko tłumaczą co i jak.Dzis godzinke ćwiczyłam i godzinke się masowałam na rollmasażu-także to były najlepiej spożytkowane 2godziny.Mam nadzieje że jutro nie będe mieć zakwasów -facet dał mi dziś niezły wyćisk mokra byłam jak szczur no i mam zamiar śmigać co 2-gi dzień plus że jest otwarte do 21.30 a ja moge jedynie wieczorami jak m wraca.
tyle że tamten mniejszy od wiktorcia ale tak samo słodki i rozkoszny.

co mnie strasznie dołuje,nie wchodze w ubrania z przed ciazy bo brzuch został straciłam niby 11kg ale brzuch wisi