reklama

Luty 2012

Paluszek, ja zawsze tez tak mialam, jak kilka razy robilam test, myslac, ze WCALE A TO WCALE nie chce ciazy, a jak sie okazalo, ze jedna kreska, to niby z jednej strony taka ulga, a z drugiej nutka zawodu :tak::-D

reklama
chouette82
My chodzimy na kasprzaka ale tutaj zajecia sa tylko do połowy czerwa potem idziemy właśnie na poloneza albo na muszelke Widzę, że chyba z moich okolic byłych jesteś ?:P
My mieszkamy na Tarchominie, zaraz koło ratusza dlatego na Bródno mamy najbliżej.
A odnośnie spotkania to ja nie dam za nic w świecie jutro rady, jak skończy mi się sesja to będę już free aż do października :-)

Paluszek, ja zawsze tez tak mialam, jak kilka razy robilam test, myslac, ze WCALE A TO WCALE nie chce ciazy, a jak sie okazalo, ze jedna kreska, to niby z jednej strony taka ulga, a z drugiej nutka zawodu :tak::-D

ja testu nie robię bo biorę tabletki, okresu- plamienia nie mam choć przy pierwszym blistrze miałam aż 9 dni. Ale jak sobie pomyślałam, że mogłabym być w ciąży to z jednej strony blady strach na twarzy,a z drugiej, że to nie byłoby takie złe, jedno dziecko po drugim. I gdyby nie małe mieszkanie i brak finansów to pewnie byśmy się pokusili ;-p

daissy - zapytaj proszę :)

geniusia - a gdzie Ty masz te wielkie cycki na ktore narzekasz?? bo na zdjęciu wyglądają normalnie - jaki masz teraz rozmiar? ja w tej chwili mam 75C, miałam 75B - i chciałabym też żeby wróciły do stanu sprzed...

Geniusia, Munie....to ja mam 75H...więc WY macie śliczne biuścik, które są obiektem moich westchnień, niestety zawsze miałam spory biust (75D) i zawsze go nie lubiłam, wolałabym taką miseczkę B i byłoby o niebo łatwiej.

Któraś pisała o pogorszeniu się wzroku po ciąży- ja też mam takie wrażenie, literki przy napisach do filmów jakby mi się trochę rozmazują, już się nawet zapisałam do okulisty to sprawdzę.

Ostatnia edycja:
Munie mam stanik z Alles mama rozm.70 H :baffled: i mam luz jedynie na wkładkę laktacyjną. I czuję się z tym źle. Chłop się cieszy. Przed ciążą nosiłam 65 (ileś tam, nie pamiętam dokładnie, bo ciężko mi było stanik kupić na siebie, gorseciarka przerabiała mi 70 C/B zależało od fasonu)

Paluszek to musisz się zastanowić tak na najbliższą przyszłość lub dalszą :P Ja psychicznie bym rady nie dała lub tak mi się wydaje ;) ale szczerze mówiąc dopiero teraz zaczynam ogarniać obsługę dziecka ;) pierwsze tygodnie to była moja gehenna. Ale to też sprawa mojej sytuacji mieszkaniowej i osobistej, i brak pomocy ze strony mojej połówki (dzień po powrocie ze szpitala gotowałam obiad). Więc ja się nie piszę na powtórkę z rozrywki w najbliższym czasie lub w ogóle się nie piszę na powtórkę :dry: A zresztą po cc i tak powinnam odczekać, a poza tym i operacja przede mną kiedyś tam.

Chouette- widze, ze mecza nas tez same "problemy" ;) ja marze o miseczce C :)) a co do wzroku to ja pisalam tego posta! Daj znac co ci okulista powiedzial, bo ja dopiero wybiore sie do niego kolo lipca

hej kochane:-)
Mi dziś wreszcie się udało wybrać na siłownie:tak:otwarli u nas 1maja ,ale naprawde super nowy sprzęt i właścieciele super wszystko tłumaczą co i jak.Dzis godzinke ćwiczyłam i godzinke się masowałam na rollmasażu-także to były najlepiej spożytkowane 2godziny.Mam nadzieje że jutro nie będe mieć zakwasów -facet dał mi dziś niezły wyćisk mokra byłam jak szczur no i mam zamiar śmigać co 2-gi dzień plus że jest otwarte do 21.30 a ja moge jedynie wieczorami jak m wraca.

W niedziele bylismy na komuni nie było tak źle myślałam że bedzie gorzej,fak Wiktorka musiałam dużo nosić a jak go na ręku ululałąm to wynosiłam do góry do sypialni do spania bo nadole duży hałas bo sporo dzieći było,jednak mały niezabardzo spał.Dziś chyba odsypiał.

Dziś wpadła na kawke z najoma z Niemiec i ma synka w wieku Wiktorka-chłopcy urodzili się w ten sam dzień:tak:tyle że tamten mniejszy od wiktorcia ale tak samo słodki i rozkoszny.

Nic zmykam spać bo rqano m ucieka mi na ryby i ja będe musiała wstać i zawieźć Nicol do prtzedszkola oczywiście razem z Wiktorkiem -mam nadzieje że mały bedzie grzeczny i że będzie bezstresowo i sprawnie zobaczymy rano-a wole małą zawieźć bo jednak pół dnia brez niej to trzeba przyznać że lżej mi -więcej moge zrobić no i Wiktorek więcej śpi bo Nikt go nie budzi.Popołudniu maama przyjedzie na kawke to bedzie przyjemnie no i troszke mama się z wnukami pobawi:tak:

Choo-ja też ma 75H ale da sie z nimi żyć.

Krisova.Trina-też kiedyś byłam na Dukanie ale ktrótko straciłam 9kg a jak zaczeliśmy się starać o Wiktorka to zrezygnowałam z diety i szybko przybrałam spowrotem te 9kg.Jk skończe karmić to ogranicze posiłki no i siłownia często bo diete to trzeba by cały czas mieć ażeby kg nie powracały.Ja teraz waże 79 kg:no::wściekła/y:co mnie strasznie dołuje,nie wchodze w ubrania z przed ciazy bo brzuch został straciłam niby 11kg ale brzuch wisi

Dobrej spokojnej nocki

magdabb- dam znać ale obawiam się, że to może być od siedzenia przed kompem ;-)
mamo Niki- żyć się da ale weź tu kup jakąś fajną sukienkę??? jak jest dobra w biuście to o 3 numery za szeroka wszędzie indziej wrrr, albo kostiumy kąpielowe- od razu dodają majty rozmiar 44 a ja mam 38, jak można dekompletowac to ok ale nie zawsze się to udaje.
Co do diet to zapisałam sie na fit i postanowiłam jeść mniej kalorycznie (nie zmniejszę posiłków bo chodzę wiecznie głodna i mogę zjadać podwójne porcje).

reklama
Karola2 mi kochaniutka zostalo jeszcze do zrzucenia tez 15 kilo mam teraz 85 chce do 70 jak narazie wiec kibicuje Ci i ty trzymaj kciuki za mnie:PPPPPPPP
Krisowa ja tez dziekuje za tyle stron z wami:)))):-):-):-)
Dagrab bo wszystkie Ole sa takie fajne heheheh ja tez Ola i tez szybka lol,a jezeli pulsuje Ci oczko to znaczy ze brak magnezu dolega przynajmniej u mnie kazali mi jesc magnez
A ja dzis z rana myslalam ze u nas bedzie pogoda jak pod psem ale okolo 12 zaswiecilo slonko i temeratura doszla do 20 na plusie ahhh bylysmy z kumpelka na spacerku do 16 a pozniej u niej na ogrodzie siedzialysmy do 18 i Leonek z jej 7 miesiecznym synkiem lezeli na kocyku a my relaksowalysmy sie przy kawusce a jutro jak bedzie tez tak pieknie to grill ahhhh uwielbiam slonce i plusowe temperatury:)))))))))) '
Nic mykam spac Dobranocki dla was:)))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry