poroniona84
Fanka BB :)
Galway ano podczytuję
Czasem coś tam wtrącę jak jestem w temacie, staram się być na bieżąco ;-) To daj znać jak będziesz w naszym pięknym śledzikowie, wprawdzie w lipcu planujemy urlop ale może uda się zgrać terminy ;-) Fajnie, że portfel się znalazł :-) Sama nieraz w pośpiechu potrafię sama przed sobą schować rzeczy w najmniej spodziewanym miejscu. Umieram z ciekawości gdzie znajdę smoczek który zaginął na trasie mieszkanie-klatka schodowa 2 dni temu 
Czasem coś tam wtrącę jak jestem w temacie, staram się być na bieżąco ;-) To daj znać jak będziesz w naszym pięknym śledzikowie, wprawdzie w lipcu planujemy urlop ale może uda się zgrać terminy ;-) Fajnie, że portfel się znalazł :-) Sama nieraz w pośpiechu potrafię sama przed sobą schować rzeczy w najmniej spodziewanym miejscu. Umieram z ciekawości gdzie znajdę smoczek który zaginął na trasie mieszkanie-klatka schodowa 2 dni temu 
moze podzielisz sie wtedy zapiskami
ze sie wkoncu udalo!!!!! mile wspomnienia.A dzisia moja Tynusia zasnela mi na rekach przy buteleczce,ech nic tylko wycalowac,az nie chcialam jej odkladac do lozeczka.
powiedziałam w oczy teściowej, że ma mi do dziecka nie seplenić jak do niego mówi, że do dziecka trzeba mówić poprawnie, bo mi się źle nauczy mówić. Ona, że przecież on jeszcze nie mówi, więc o co mi chodzi (nie jej słowa dokładne, tylko konkluzja, ja nie pamiętam jak ona to powiedziała). Ale będzie mówić tak jak my sobie życzymy... beti czy mam rację jak tak powiedziałam??? Przecież dziecko zanim mówi na głos, to masę rozumie... stąd bobomigi, o których Mitra tu nam powiedziała. A i ja mam zamiar chodzić na te zajęcia od września