Dee_
Mamusia Poli <3
Munie aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Dziękuję za te słowa. Nie wiem skąd się to we mnie bierze, nie chce być nadopiekuńcza
może faktycznie coś się wiąże z moją przeszłością. Codziennie jak na nią patrzę zastanawiam się jak można krzywdzić takie istotki, wyżywać się na nich, bić czy poniżać o pozostawieniu ich gdzieś nie wspomnę.
Chciałabym by moje słońce miało jak najlepiej w życiu, dam jej tyle na ile mnie stać :-)
może faktycznie coś się wiąże z moją przeszłością. Codziennie jak na nią patrzę zastanawiam się jak można krzywdzić takie istotki, wyżywać się na nich, bić czy poniżać o pozostawieniu ich gdzieś nie wspomnę. Chciałabym by moje słońce miało jak najlepiej w życiu, dam jej tyle na ile mnie stać :-)

Pajacyki i śpiochy na 62 cm już odkładam na bok, bodziaki też, bo wszystko robi się za krótkie na długości, w szerokości część by jeszcze mogła być; choć dziś założyłam mu kaftanik i był taki dopasowany
tłuścioch jeden. Więc urósł nie tylko w długość, ale i w klatce też, główka też większa