Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż wczoraj oznajmił że jak będzie dziewczynka to on chce Patrycje...nooo zaczęłam się bardzo opierać, mimo że nawet podoba mi się to imię, i postawiłam warunek że jeżeli ja się zgodzę na Patrycję to on się zgodzi na Filipa ( a bardzo nie chce) hihi i na razie na tym stanęło:-)
no test z czerwonej kapusty na płeć dziecka ,zdradziły mi go koleżanki u nas jest mało znany jednak tam to podstawa .;-) a tak z grubsza to szatkujesz kapustkę i gotujesz ja 10 min (nie musi być cala)odlewasz ta wodę od niej i czekasz jak przestygnie i dodajesz w równych proporcjach poranne siusiu i ta woda z kapuchy jeżeli zabarwi się na ciemny fiolet to dziewczynka jeżeli się rozjaśni na czerwono lub różowo to chłopak fajne są z tego filmiki na yt wpisz sobie red cabbage gender test i najlepsze jest to że to tym kobietą się sprawdzaIka202 jaki test masz na myśli?? Napisz coś więcej bom bardzo ciekawa
jest jeszcze test z sody ;-)
(Wigilijne paszteciki z kapustą i grzybami)