reklama

Luty 2012

dee to my mamy wizyte u ginki w ten sam dzien.moze dowiemy sie jaka plec w nas siedzi.te polipy czesto zdarzaja sie w ciazy. one sie nawet chyba nazywaja doczesnowe.mi zanim zaczal krwawic to po zalatwianiu pojawial sie sluz z niteczka rozowej krwi.mi ginka mowila ze one lubia sie kruszyc i wtedy jest krwawienie lub brudzenie.moze u Ciebie to cos innego ale warto sprawdzic.

reklama
to ja napiszę tak dla pocieszenia, że u mnie wykryli na ściance szyjki macicy guza- zażywałam duphaston i po 2 tygodniach plamienia na następnym usg okazało się, że zniknął. też mam usg na 30/08, ale to będzie 14tc więc jeszcze nie będę mogła tak jak prawdopodobnie wy wiedzieć jakiej płci jest nasze maleństwo. w każdym razie życzę powodzenia i trzymam kciuki ;)

Hej!

I po weekendzie:(

Nie zazdroszczę Wam dziewczyny tych polipów, guzków i innych problemów! U mnie póki co ok, tylko od kilku dni strasznie boli mnie prawy pośladek i krzyże, kurde ani wtedy siedzieć ani chodzić ani leżeć! Ma któraś może takie coś??? Wizyta u gina dopiero 06 września ale on pewnie nic na to nie poradzi, tylko każe się oszczędzać a tu człowiek musi do pracy chodzić!

Susi to pewnie cos w stylu rwy kulszowej:-( ja mam takie cus i dostałam skierowanie do ortopedy i na fizjoterapie. Narazie jeszcze nie byłam bo mnie pomogł basen- 2-3razy w tygodniu ide popływac i powiem ci ze juz mnie nie boli, czasem plecy rano bola ale jak sie rozruszam to przestaja. Spróbuj z basenem moze tobie tez pomoze;-)

Dzięki dziewczyny, tak właśnie przypuszczałam!
na86 a czy Ty to skierowanie dostałaś od gina??? Bo ja dość regularnie chodzę na basen i nic kurcze nie pomaga! A ból czasami jest tak silny, że np nie dam rady prowadzić auta tylko muszę się zatrzymać i poczekać aż przestanie boleć! Trochę mnie to wkurza, bo myślałam, że będzie tak jak w pierwszej ciąży ,że praktycznie do samego porodu nic mi nie było i spokojnie mogłam wszystko robić! A teraz siedzę nieruchomo a w domu bałagan jak cholerka i walizki po urlopie jeszcze nie do końca rozpakowane:( Chyba mężuś będzie się musiał pogodzić z odkurzaczem i żelazkiem:)

ten kalkulator płci jednak bardzo się myli - mój mąż i brat wg niego powinni być dziewczynkami, mi też wyszła że będzie dziewczynka, a dzisiaj się dowiedziałam, że będzie jednak chłopak :)

Byłam u gina, u niej jakoś dziwnie skacze mi ciśnienie....w domu mam bardzo niskie a u niej dzisiaj 125/90 no kurde. Od miesiąca nie przytyłam ani grama:baffled:
Ale najważniejsze że serducho pięknie i mocno bije 142 na minutę:-D najpiękniejszy dźwięk pod słońcem

Munie nooo to Gratuluję syna kochana!! przyszły Tatuś pewnie przeszczęśliwy

reklama
Z tą kawą to rzeczywiście uważajcie przy niskim ciśnieniu bo najpierw podnosi ciśnienie a potem gwałtownie obniża.
Co do tych komplikacji w ciąży to wydaje mi się, że i wcześniej wiele kobiet miało problemy ale nie było tylu środków masowego przekazu co teraz i nie było takiego dostępu do informacji.
Mnie brzuch pobolewa i czasami kręgosłup, zwłaszcza jak dużo pochodzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry