reklama

Luty 2012

Dee dobrze że mąż Cię namówił na szkołę rodzenia właśnie tam. Wiem że trudno się dostać na żelazną a naprawdę warto. Do Inflanckiej jestem totalnie zrażona (może dlatego że siostra miała złe doświadczenia z tym szpitalem związane), więc gdybym miała wybierać nie zastanawiałabym się ani chwili.

z tymi ubrankami nie tak prosto, mam siostrzenicę (3 lata) która jak nie ma różowego to z domu nie wyjdzie, więc z moja dzidzią może byc podobnie, ale póki nie będzie prostestować to nie będę jej sroić w ten kolor - a nóż jej to nie ruszy:)

Zmykam bo jutro dzień pełen wrażeń: najpierw kino z przedszkolakami, dekoracja tortu urodzinowego, szarlotka, ryba po grecku, jak zdążę to może fryzjer, a potem goście w piatek, sobotę no i w niedzielę wyczekiwane 60-lecie:) Trzymajcie się. Obawiam się że te pare dni będe musiała nadrabiać po tym a jakże rodzinnym weekendzie:)

reklama
Dzień dobry tak z rana :)
Jakoś spac dzis nie moge i wstałam juz przed 6:)

apropo szkoły rodzenia to ja tez sie zapisałam ale zajecia zaczna sie dopiero koło listopada a ja juz nie moge sie doczekac :)

Zmykam troche ogarnąć mieszkanko.
Milego dnia :)

cześć kobity

usiadłam dziś w małym pokoju...i na jaka stronę świata postawić łóżeczko pasuje mi od południa głowa na wschód nogi na zachód:) ale to będzie turystyczne więc polatamy:)

dziń dybry:)

ale się wczoraj umęczyłam wieczorem, strasznie mnie brzuch rozbolał tak jak na okres, jakoś usnęłam, a dziś się budzę, i mój brzuch jest większy, i wyczułam, że moja górka na brzuchu się podniosła:) czyli macica pewnie rosła i dlatego tak bolało:) już myślałam, że się nigdy nie uniesie i będę miała łożysko za nisko:(

Mama Niki ja mam termin z usg na 26/02 i tego się trzymam, bo od ostatniej miesiączki spóźniła mi się owulacja parę dni, więc nie patrzę na wyliczenia z OM:)

Cześć kochane

ale jestem niewyspana, w nocy normalnie budził mnie ból z boku brzucha, raz lewego raz prawego.....taki promieniujący aż na kręgosłup....nie wiem co to:no: w poniedziałek mam wizytę u lekarza to może jakoś wytrzymam

Zamówię chyba dzisiaj tą poduszkę-kojec dla ciężarnych, podobno fajnie odciąża kręgosłup

Dziewczyny jeszcze wracając do tego różu....to nie o to chodzi że jestem nastawiona anty do tego kolorku. Bo też kupiłam różowe body i kaftaniczek, a i nawet czapeczkę, i pewnie będę ubierać małą w róż. Nie podoba mi się tylko jak małe dziewczynki są różowo cukierkowe od skarpetek o kapelusik:-D i będę się starała unikać ubierania całego dziecka na różowo czy niebiesko, aczkolwiek jak ktoś lubi i mu się podoba to ok. Kwestia gustu:-)

Flower kochana teraz Cię ominą sukieneczki i kucyczki, ale w przyszłości możecie zmajstrować jeszcze nie jedną małą kobietkę:-D
blair wow Ty już jesteś w 23 tygodniu. Jak tam kopniaki już wyraźne? ciekawa jestem kiedy u mnie staną się mocniejsze i regularne

Hej kochane :-) wczoraj wieczorem poleciała mi krew z nosa. Pierwszy raz w życiu!! Długo trwało zanim się uspokoiło, ale w końcu się położyłam na boczek, poducha między nogi (to mój patent na brak tej poduszki o której mówiła Vanilia), mąż położył rękę na brzuchu a maleństwo dało tatusiowi kilka ładnych kopniaków, które w końcu poczuł. Powiedział, że bardzo delikatne, ale poczuł :-)

Hej kochane :-) wczoraj wieczorem poleciała mi krew z nosa. Pierwszy raz w życiu!! Długo trwało zanim się uspokoiło, ale w końcu się położyłam na boczek, poducha między nogi (to mój patent na brak tej poduszki o której mówiła Vanilia), mąż położył rękę na brzuchu a maleństwo dało tatusiowi kilka ładnych kopniaków, które w końcu poczuł. Powiedział, że bardzo delikatne, ale poczuł :-)

A do szkoły na Żelaznej zapisaliśmy się w 8tc a teraz przyszło nam potwierdzenie uczestnictwa. Ruszamy 22.11 :-)

reklama
Dee- mi też często leci krew z nosa jak smarkam.
krisowa- no widzisz i super!
Suzi- ja też mam czasem takie uczucie bólu jak na okres.
U nas nocka w miarę, Młody obudził się chyba o 3 na smoka tylko i o 6:30 już gotowy do zabawy :D A wczoraj jazda z usypianiem bo tak go bolały dziąsła, że jak pił z butelki to płakał:( głodny był a jak ciągnął to bardzo go bolało:( czy te dzieci muszą tak cierpieć przez wychodzące zęby:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry