reklama

Luty 2012

a mnie znowu bęben pobolewa:( ale już nie tak bardzo jak wczoraj, przez to boję się wyjść z domu po zakupy:/ leżę i leżę:/ i mam wrażenie z ten brzuch z godziny na godzinę robi się coraz większy hehe normalnie świruję:/

chciałam małża do kina zabrać dziś, ale nie wysiedzę w kinie całego filmu, chyba zrobię sałatkę i obejrzymy coś w domu:)

reklama
susi, a Tobue ten brzuch się czasem nie napina???

mnie dziś pobolewał brzuch ale ja dokladnie wiem ze jak boli idę siku i już :) no i ja dużo jednak poleguję na wyrku :)

A ja mam od wczoraj kiepski nastrój.Miałam wczoraj wieczorem niezłą scysję z teściową i mam strasznego doła.Wredny babsztyl!!!!!
A do tego wszystkiego mam jeszcze dziś na 15.30 dentystę i już mi na samą myśl słabo.Już nawet nie pamiętam kiedy byłam u stomatologa i boję się że ze strach na fotelu zemdleje...Jak sobie radzicie z tym strachem przed wizytą w gabinecie u dentysty???

Czesc Dziewuszki!
Daissy mysle, ze to bardzo dobry pomysl.
Vanilla ja tez juz od jakiegos czasu regularnie czuje malego, w dzien to tak nie bardzo mam czas ale wieczorem jak juz sie poloze do lozka i tez jak cos slodkiego przekasze to maly zaczyna szalec i tatusia kopac.
Bliznak jesli nie musicie to ja bym naprawde nigdy plci nie sprawdzala. Bardzo zaluje, ze to zrobilam ale tym razem troche nie mialam wyboru. Poprzednia dwojke nie sprawdzalam i te uczucie jak po tylu miesiacach czekania, tylu godzinach rodzenia w koncu lekarz wyciaga dzidziusia i mowi Ci co to jest to jest tak magiczny moment. Nie ma NIC lepszego w zyciu. A wtedy jesli nie jest to to czego chcialas to majac w rekach juz ta mala istotke od razu zapominasz, ze kiedykolwiek chialas cos innego.
cyska odkad znieczulenie jest standardem ja nie ma zadnych problemow z chodzeniem do dentysty. Prawie przyjemnosc a klopot wielki jak sie nie chodzi.
Vanilla oni na zywo w muzuem maja tak jakby dzidzie w formalinie wlasnie w roznych tygodniach ciazy i wyglada to normalnie niesamowicie.
OK no to podczytalam Was, odpisalam i lece do pracki.
Jeszcze 4 domki i WEEKEND!

dziewczyny, co do wątku zamkniętego, to u nas na październikówkach, nasza moderatorka pisała do adminów i oni tworzyli podforum zamknięte. Moderatorka dawała listę nicków, które powinny mieć dostęp do podforum i admini nadawali uprawnienia. A na naszym zamkniętym podforum w chwili obecnej mamy 4 wątki, oprócz głównego jeszcze m. in. zdjęciowy.

Jezeli chodzi o dentyste, to podobnie jak Ty boje sie panicznie.. Ale mimo strachu regularnie raz w roku chodze na przeglad i robie co trzeba. Nauczylam sie jednej rzeczy - na dentyste nie mozna zalowac kasy.. niestety ale dla mnie potwierdzilo sie to ze nowoczesny gabinet, z dobrym sprzetem i co za tym idzie wysoka cena jest najlepszy. Wole dac wiecej i wiedziec ze nie bedzie bolalo.. To jest moja recepta na strach :-)

hejka

ja sie dzis dolaczam do bolacych brzuchow :( i o dziwo nie w nocy ale caly dzien w pracy jak bylam to mnie co jakis czas bol meczyl!

ale ciesze sie przynajmniej ze nie choruje - chociaz jak mi dzis na pierwszej lawce usiadla dziewczyna i non stop kichala i smarkala to myslalam ze na nia nawrzeszcze ze w takim stanie to w domu sie siedzi a nie zaraza innych! :wściekła/y:

reklama
ja tez bardzo boję się dentysty, ale nie mam sposobu na stres... ide, siadam na fotel i cała się trzęsę... pocę i jak schodze z fotela to ledwo żyję... i tak jest raz na pół roku, borowanie mnie w sumie nie boli ale tez jestem cała znerwicowana, teraz w ciąży wiem, że dziecku taka przygoda by z pewnością zaszkodziła, dlatego w kwietniu byłam na wizycie i kolejną będę miała dopiero w lutym po porodzie...

ja ostatnie dwa miesiące prawie cały czas leżałam i dzisiaj wybrałam się dosłownie do sklepu obok i jak szłam do domu to po bokach zaczał mnie brzuch boleć... w domku od razu się położyłam i mi przeszło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry