Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A szpinak dziś jest, bo to szybkie danie, a pichcić mi się dziś specjalnie nie chciało, a cieciorka ma dużo zdrowych składników, więc jest szybko i zdrowo.
i tata i maż łapią rybki.
jade obciać włosy które zapuszczałam,moge podziękować miejscowej fryzjerce z zniszczenie moich włosów
Jutro słodkie lenistwo nawet obiadku gotować niebęde bo jedzonka z dzisiejszej imprezy zostało.Już dziś mi troche lepiej to może uda się obejsc bez antybiotyku.unas dziś też była piękna pogoda aż żal było w domu siedzieć.
Ale i tak wizyta w gabinecie mnie nie ominie ostatnio mi tylko piaskowała ząbki bo w pierwszym trymestrze nie mogła mi stomatolog dać znieczulenia,a ja bez nie dam się dotknąć.
m został przegłosowany,w pierszej ciąży miałą być Amelka a jest Nicol także poszłam na kompromis takze teraz ja mam większe prawo głosu:-) a co,Jeśli córcia to Lenka bardzo mi się spodobało to imie
Nadia też ładnie.Znajomi mają małą Luize też mi się podoba ale jednak jak by była dziewczynka to Lenka.
ach ajk aja lubić Wampirki
jedyne co moge oglądać bo żadnych horrorów m w ciąży mi nie pozwala oglądać.