Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Poza tym kobieto 100 lat!!! dużo spokoju, spełnienia planów, dużo sił! Buziaki urodzinowe
Mnie w sumie 30 przeszła i poszła, choć były to o tyle ważne urodziny, że podjęłam takie dość ważne i trudne dla mnie osobiście decyzje, parę błędów do przodu. Najgorzej przeżywałam 27 urodziny, z płaczem i załamaniem. No i może moje ostatnie... 35
może bez ryków i cyrków, ale zdołowana byłam jaka to ja stara jestem i że powyżej 5 zaokragla się w górę, a od 35 to w górę 40 
Goście dostali na obiad zapiekankę ziemniaczaną z kiszoną kapustą, kiełbasą, papryką i cebulą :-) Przy nich zjadłam chipsy, a staram się unikać, za bardzo je lubię i wcinam bez opamiętania :/
no i trzymam kciukasy co by z tym załatwianiem wszystko posżł po WASZEJ myśli!!!!kuruj się cobyś szybko sił nabrała.
choć strasznie czasem korci jak się widzi że ktoś ma włosy w opłakanym stanie a chce obciać jedynie 1cm gdzie to nic nie da,ale ja nigdy nie tne wiecej niż ktoś mi pokaże
bo niestety włos na miesiąc maksymalnie urośnie do 1.5cm nie więcej .Faktycznie było intensywnie i lekarza zaliczyłaś,super że wszystko dobrze z maluszkiem to najważniejsze ,to wzasadzie nic nie wypoczęłaś tylko w biegu.Gratuluje syna!mam nadzieje że ja w czwartek na usg 4d też poznam płeć maleństwa
same imprezy a 30-tego miałam 5tą rocznice ślubu.