reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Luty 2012

Hej brzuchatki:-)

tak dzisiaj przejrzałam te ciuszki dla dzidzi i stwierdziłam że chyba wystarczy na te pierwsze chwile.....chyba że trafi się jeszcze jakaś super okazja, ale nie chcę mieć za dużo tych maleńkich bo może nawet nie zdążę wszystkich wykorzystać, a szkoda by było. Najwyżej się dokupi, teraz pełno wszędzie wszystkiego.
Teraz pomału trzeba będzie się rozglądać za resztą wyprawki bo oprócz ciuszków praktycznie nic nie mam.

Paluszek jakoś przeczekacie u rodziców, potem na swoje:-) jeszcze będziecie musieli remont robić? zdążycie się wprowadzić zanim dzidziuś się urodzi?

Digitalis pewnie że idź na L4, czas odpocząć:tak: eee tam sama w domu, my jesteśmy, będziesz z nami duuuużo gadać:-) mi też wszyscy mówią że na 6 miesiąc to mam maleńki ten brzuch. Może jeszcze wyskoczy do przodu chociaż wolałabym żeby nie był za dużo bo obawiam się rozstępów:baffled: na piersiach juz mam:angry:

reklama
w koncu lodowka umyta:p teraz tylko pranie....

mi tez sie juz znudzilo siedzenie w domu... tym bardziej, ze ja tutaj nikogo nie mam 5siostry, mamy), wiec nie ma gdzie wyjsc:/ codziennie robie sobie spacerek, bo idzie oszalec w tak samej ;) a dzsiaj maz mnie uziemil w domu od 10-16, czyli caly dzien :/ ma mu przyjsc dysk i musze czekac! ide w koncu sniadanie sobie zrobic...

Witam ciepło w ten zimny dzień:-).
W końcu i mnie dopadła bezsenność do tego ciężko przyjąć wygodną pozycję przez brzuch,ale co zrobić..
a jak by tego było mało od wczoraj boli mnie głowa:-(.

Witam,

Ależ dziś zimmo, jak wieszałam pranie na balkonie to myślałam, że mi palce skostnieją.

trina- chyba się daje kwiatki, moim zdaniem. Moja koleżanka- przedszkolanka dostała:)

A ja mam zamiar wystawiać na allegro ciuszki po Danielku, jakoś nijak nie mogę się do tego zabrać bo ciągle coś.

Witam :)
Ja od 2 dni jestem bez laptopa, podobno to ja go popsulam :p i taraz mam komorkowa wersje forum, ale to nie to samo :(
Na szczescie jutro odzyskamy juz nasz sprzet i bede mogla kozystac z forum narmalnie, bo ta wersja jest bardzo okrojona.

Pogoda straszna, a ja nawet wyjsc nie mam jak bo nadal kurtki nie znalazlam zadnej.

Mala od kilku dni strasznie rozrabia i kopie mnie we wszystkich kierunkach :)

dzień dobry, ja dziś budziłąm sie co pół godziny, moze co godzinke, siku... masakra :( ale raniutko synek obudził mnie cudownymi kopniakami, jak ja się cieszę ze jestem w tej ciaży :):)

Ja wręcz przeciwnie wyspałam się jak nigdy. tego mi było trzeba. Dzisiaj tylko do 20 w pracy więc humorek też lepszy. A mężuś w niedzielkę idzie na nadgodziny więc nadrobię cały tydzień na forum i pogrzebie się nalicytacjach może i ja coś fajnego trafię.Miłego dnia dziewczyny :-)

Moja nocka też nie była za ciekawa... poszłam spać około 0:00, a o 2ej się obudziłam i już spać nie mogłam. Ból głowy nie dawał zasnąć. Wzięłam Apap i przeszło - położyłam się ok. 3ej i potem znów o 5tej, a potem o 6:40 się obudziałam. A o 7mej wstaliśmy wszyscy. Tak mi się wstać nie chciało no ale trzeba było. Małego do przedszkola zaprowadzić.

Teraz siedzę w domku, a mąż poszedł po synka... fajnie, że teraz mnie tak czasem wyręcza ;) bardzo mi się to podoba hehe.

Z innej beczki zastanawiam się nad urodzinami synka. 23.10 kończy 5 lat. Troszkę u Nas krucho z kasą - ale Kuba tak bardzo chce urodzinki. Może coś uda się tanio wymyślić ;) Oby bo on bardzo na to liczy !
Przyszły weekend cały imprezowy będzie. W sobotę dzieciaczki, a w niedzielę rodzinka ;) już bym chciała aby było po hehe, ciekawe jak zniosę ten hałas :p

Zmykam zjeść zupkę - dzisiaj pomidorowa z ryżem.

Suzi - trzymam mocno kciuki.
Dee - jak byłaś na marywilskiej, patrzyłaś może na ręczniki za kapturkiem w jakich są cenach? Pytam bo mam zamiar tam kupić ;)

hejka
widzę, że jednak większością głosów zostało ustalone, że zostajemy na otwartym, jedyne co u mnie za tym przemawia, to te suwaczki i to jedyne co !! ja bym bardziej wolała pisać o wszystkim na zamkniętym, trudno tak mam, ale jak same pisałyście 350 osób nas czyta a udziela się z 50 zarejestrowanych, coż najwyżej będę pisała tylko o pierdołach :-p
a więc byłam dziś z mamą i siostrą na zakupach, kupiłam sobie w końcu kozaki, bo już 3 dni za nimi łaziłam
synek miał dziś bal pani jesieni, wczoraj całe popołudnie siedziałam i robiłam mu kapelusz z naklejanymi liści i przyszywałam liście i żołędzie na koszulkę; dla pań przedszkolanek mieliśmy ptasie mleczko
dziś mamy 7 rocznice ślubu cywilnego, ale mąż mnie tak wkurzył, że nie mam ochoty z nim rozmawiać:wściekła/y:

reklama
Dziewczynki ale mam dziś apetyt!!! Tyle już zjadłam w ciągu całego dnia że aż to nienormalne i wcale nie czuje się jakoś przesadnie pełna:):) A waga ciągle w górę idzie:( Ale to może po tej glukozie.Bo zazwyczaj więcej teraz jem jak w ciąży jestem ale tyle co dziś to już przesada a jakoś powstrzymać się nie mogę...ech...

Do góry