Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mnie też ostatnimi czasy tak jak dziewczynom po głowie chodzi co ja ubiore zimą,jak narazie to mam 2płaszcze w kóre się zapinam bez problemu tylko ciekawe co będzie potem.Pewnie mama mnie jakąś swoją kurteczką poratuje tak jak w pierwszej ciąży.Dobrze że ja nigdy kurtek i płaszczy nie kupuje dopasowanych tylko luźniejsze także jak narazie nie mam problemu:-)
bardzo mi się podoba.My nieszykujemy pokoiku dla synusia bo bedzie spał w łóżeczku w naszej sypialni.Nasza Nicol też po urodzeniu spała z nami w sypialni i później jak troszke podrosła to zrobiliśmy jej pokoik ,także z synem będzie podobnie bo nieuśmiecha mi się po nocy leciec przez korytaże co 3 godzinki syneczka karmić.No widzisz pomału się oswoiłaś z myśłą że będzie syn:-)to dobrze
Powiem Ci że ja też z początku bardzo chciałam ażeby była córcia jednak później zaczęłam sobie tłumaczyć i uświadamiać sobie że trzeba sie nastawić na synka ,także jak lekarz na 4d pokazał mi "klejnoty"syna to na buzi pojawił się uśmiech i zero rozczarowania
Jednak jak pare dni temu przeglądałam ubranka po córci i wpadły mi w ręce słodkie sukieneczki córeczki to troszeczke mi się żal zrobiło że nie będe mogła ubierać sukieneczek.
Mała podrośnie to też będą koleżanki przychodzić na urodzinki,jak narazie to wyprawiałam jej urodzinki ale tylko dla rodziny.
można można, ja napisałąm o tym do ssania, bo brałąm ale w sprayu też możnaTantum Verde mam na pewno w spray'u, też może być? Sprawdzę czy mam w tabletkach![]()
dzięki