Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A z tymi tygodniami to mogło Twojej gin chodzić o to że 6-ty skończony.
witam nowe lutóweczki
pojawiam się średnio raz na 5-8 stron, nie wspomnę już o tym, że aż wstyd się przyznać, ale nie wszystkie Was jeszcze "znam", no ale to kwestia czasu i zapamiętam Was wszystkie, dlatego przepraszam, ale na razie nie będę indywidualnie, ale zbiorowo odpisywać 
musi być dobrze i BĘDZIE DOBRZE, tak musimy sobie wmawiać !!
toć ja tyle nie wytrzymam, zeby nie zobaczyć fasolki
zadzwoniłam do znajomego, co zna właściciela tej przychodni i może uda mu się mnie wkręcić!Witam nowe mamy oraz gratuluje II kreseczek
Dee_ - mam koleżankę, która również leczyła się na to co Ty. Gdy się wyleczyła udało się teraz ma 4 miesięcznego synkaTrzymam kciuki aby teścik mówił prawdę, abyś była w ciąży !!!
agatulka25 - a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? ja 2.05. Pytałam się lekarki jak się liczy te tygodnie powiedziała mi, że niby od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Ale policzyła w końcu inaczej i zamiast w 7tyg. jestem według niej w 6 tyg.
Zastanawiam się nad zmianą lekarza... ta kobitka nic mi nie chciała powiedzieć musiałam ją ciągnąć za język - a tak raczej nie powinno być.
Pytanie do mam z Warszawy - gdzie chodzicie do lekarza? I z jakich jesteście dzielnic? Ja z Woli, a lekarza mam na Płockiej 49.
Agatka nei martw sie nie każda ma mdłości i senne sa
z jakiej częsci trójmiasta jestes ??
ja na moją wizytę (21.06) umawiałam się 5 czerwca ...no to faktycznie mega odległe terminy u Was też są![]()