Trina79 ja to samo mam z tym krzyzem i nozkami i tez ostatnio zastanawialam sie jak to bedzie za pare tyg ale tak czy inaczej niemozemy sie forsowac i wiele rzeczy i obowiazkow musimy przelewac na naszych chlopow w koncu oni tez musza nam pomoc:-)
Suzi86 ojjj z tym pecherzem to przekichane ja to samo mam hahahah moj maly szkrab skacze po wielu moich narzadach a najwiecej wlasnie po moim pecherzu wiem dokladnie kiedy mi zasunie kopniaczka w pecherz to wtedy migiem lece do lazienki a najbardziej to w nocy,i mam nadzieje ze wszystko poszlo w skarbowce tak jak chcialas ;-)
OlciaLolcia kochana moja lezec teraz w lozeczku i odpoczywac najwazniejsze teraz zdrowko twoje i dzidziulki a praca nie ta to inna a twoj facet i rodzinaka niech Cie rozpieszczaja:-)trzymam kciukiiii&&&&&&&&&&&&&& za was
Isia zycze dla twojej Karen zdroweczka niech szybko wraca do zdrowych no i ty sie tam trzymaj i uwazaj zeby ciebie jakie licho nie wzieloo buziakiiii
Krisowa no ja bede starala sie to robic i karmic dzidziulke moja bez osob trzecich jeszcze maz i mama ok ale nikt inny
susi z tego co ja wiem i co mi radzili to ciastka imbirowe albo piernik imbirowy pomaga,czekam na fotki z tymi zdobyczami
Monico witamy w naszym gronieee
betibeti kochana poczytaj recenzje na temat tego wozka a jak juz bedziech chciala go kupic to biduj a jak bedziesz miec problemy to pisz na priv ja caly czas kupuje na ebayu buziakiiiiiiii no i oczywiscie musisz sie podpytac czy by ci wyslal do polski