Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie moge sobie juz dac rady ledwo co chodze wczoraj krwawilam i troszke mi lepiej ale tu gdzie mieszkam w aptece niestety nie kupie nic doraznie musze czekac do 14 na wizyte i moze cos przepisze znacie jakies domowe sposoby na ulzenie w tym okropnym bolu???milego dnia kochane duzo zdrowka wam zycze:-)
No nic chyba mala uczy sie grac na pianinie.Ja w dzien tez malo czuje mala ale sie nie denerwuje bo to najgorsze co mozemy zrobic.Oczywiscie ida w ruch slodycze albo sok.Jak nie to wybieram prawy bok,bo tego nie lubi(calkiem inaczej mnie wtedy kopie, taka zdenerwowana jest).Czasami jest tak ze ja nic nie czuje a brzuch sie rusza!! Wiec spokojnie dziewczyny nie panikujmy.
).Witam dziewuszki.
Widzę, że wrze temat o znieczuleniu. Mówicie, że położne zalecają poród SN bez ZZO, bo może chca zaoszczędzić. Więc ja powiem co Nam powiedziała położna w Św. Zofii - gdzie ZZO jest płatne. Byłam zdumiona, że nie ma tam nacisku typu "to tylko 600zł bierzcie znieczulenie i będzie spokój". Wręcz przeciwnie! Mówią żeby nie brać ZZO, bo każda z Nas sobie poradzi z bólem. Jest pełno sposobów na zmniejszenie bólu i ja im wierzę. Dlatego nie chcę ZZO.