reklama

Luty 2012

O to nie ciekawie u Krisowej - szkoda, że znów w szpitalu. Trzymam mocno kciuki za nią i Adasia !!!

Mama Blaneczki - do zamkniętego mają dostęp osoby zaproszone przez jego założycielkę, a dokładnie to Daissy. Napisz może do niej to Ci zaproszenie wyśle.

Dziewczyny powiedzcie mi czy mogę iść choć na bazarek się przejść - nie mam zamiaru nic dźwigać ale muszę iść wybrać sobie bluzkę. I dlatego proszę o Waszą radę, długo tam nie będę... więc nie powinno się nic stać - jak myślicie?

reklama
Mamusia Blaneczki- nie wszystkie mamy dostep do zamknietego.
Digitalis, te wieksze ciuszki narazie leza w poszewce zeby sie nie zakurzylo, mam w planie kupic worki prozniowe, w leclercu (czy jak sie tam pisze) sa po 5zł.Wiec beda w sam raz.

Ostatnia edycja:
no i w koncu przebrnelam przez dzien caly :)

przede wszystkim Krisowa- trzymaj sie kochana i tu wszystkie kciukasy zacisniete zeby wszystko sie dobrze ulozylo! Niech Adas bedzie zdrowy!

Ja pranie robilam w Loveli i Dzidziusiu zawsze podwojne plukanie! I popralam wszystkie ubranka jakie mam bo stwierdzilam ze tak bedzie wygodniej mi bo potem na biezaco bedzie sporo prania i prasowania, a po za tym zeby juz nie myslec co pralam a co nie :-)

Ja dzis juz po wizycie u gina (napisze w opdowiednim watku) No a potem caly dzien u mamy aby pomoc przed swietami bo to sporo tego wszystkiego, zwlaszcza ze w domu nie robie!

Kurcze i nawet nie wiem co napisac wiecej tylko mysle i czekam na info co u Krisowej!

Ja też o Krisowej myśle...tym bardziej że nic nie wiemy:-(
Święta w szpitalu...a może jednak nie...zobaczymy.A codziennie o niej myslę i mocno trzymam kciuki za Adasia.

Mam brata rodzonego właśnie Adama.Chłop ma juz 21lat a ja nadal do niego mowię Adaś,Adasiu i o dziwo wogóle się nie obraża czy coś podobnego.Ogólnie Wspaniały i cudowny chłopak.I dlatego mam taki sentyment do tego imienia.

Hej!

Nie nadrobię niestety wszystkiego co naskrobałyście, bo czasu brak!
Wpadłam tylko na chwilkę złożyć życzonka, bo właśnie się zbieramy do Pl i nie wiem kiedy uda mi się skorzystać z neta!

Kochane - zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt spędzonych jeszcze w dwupaku! Mnóstwa radości i miłości w przyszłym roku:) A przede wszystkim bezproblemowych porodów i zdrowych dzieciaczków:)

Krisowa, przesyłam pozytywną energię dla Ciebie i Adasia! Trzymaj się kochana:)

Dee-nasz maly pracus, pewnie zmeczona po pracy nie ma sily na forum wejsc,jeszcze teraz przed swietami.Tej wersji sie trzymajmy.
A ja siedze i mysle co tam u Krisowej.
Susi- spokojnej podrozy i zdrowych wesolych swiat.No i szalenstw zakupowych zycze,ale sie nie przemeczaj zbytnio.

reklama
Anitla - bazarek ma 2 ulice dalej. Dodam, że przed wyprawą odpocznę sobie w domu.

Ja też o Krisowej myślę cały czas.

Już przygotowałam pojemniki dla mamy, ubrania na jutro oraz na święta dla Nas. Zrobiłam pranie, a teraz odpoczywam. Jak mały zaśnie muszę spakować prezenty dla niego - przy nim nie za bardzo to można zrobić bo zaraz by chciał.

Isia - to niezłego kociaka masz, jak nie dał Ci prezentów spakować hehe ;)

Susi
- dla Ciebie również Wesołych Świąt, no i spokojnej oraz bezpiecznej podróży do PL.

dee
- dokładnie pewnie zapracowana, dlatego się nie odzywa.

Ja Wam życzenia złożę jutro lub w Wigilię ;) oczywiście mam nadzieję, że u mamy będzie net - jak nie to może jeszcze rano mi się uda to zrobić - przed pojechaniem do niej.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry