Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wróciłam właśnie z usg i lekarz mi powiedział, że Juniorek waży tak miedzy 2200-2400g hehe
zobaczymy... No i mój syn jest ekshibicjonistą, bo pierwsze co wystawił na monitorze to pisiora z jajkami
się nie krępowałO prosze nawet nie wiedzialam ze juz jest zamkniety a kiedy zostal stworzonyKrisowa jest w szpitalu, pewnie już do rozwiązania zostanie. Trzymajcie kciuki!!!!
(nie wiem czy mogę tu pisać coś więcej, zapytam ją i napiszę na zamkniętym)

Dzieki ;-):-)a jak Wy chcecie dac?tak tak, Blanka to bardzo ladne imie, moj maz chcialby takie, hmm... zastanowimy sie jeszczew Holandii tez popularne jest Bianca, tez mi sie podoba.
heheMamusiu Blaneczki moja córa często ogląda brzuszek i mówi, że dzidzia już wychodzi wydaje się jej, że mój wystający pępek to znak wychodzenia siostrzyczkiLubi też przykładać ucho do brzucha, gdy pytamy co słyszy to odpowiada nam, żę np
Martusia powiedziała, że chce czekoladę, lub Martusia chce oglądać baję itp
Miłego popołudnia kobietki zaraz zmyka po córę do przedszkola

moja sie pyta dlaczego tak wystaje odpowiadam jej ze dzidzia tam jest i go wypycha i wydaje jej sie ze jest podlaczona swoja pepowina do mojego pepka 

boskie
dlatego jak jest sie dzieckiem to wydaje sie wszystko takie proste