Flower
Fanka BB :)
witam kobietki
u mnie noc hmmm poszalm spac o 12 i o dziwo dosc szybko zasnelam ale o 4 do wc i do rana oka zmruzyc juz nie moglam
no a teraz szykuje sie i do mamy znow mykam pomoc w przygotowaniach!
Susi
nie wyobrazam sobie takiej bezmyslnosci w twojej pracy! mam nadzieje ze wszystko jakos a rade rozwiazac szybko!
Mama to nie fajnie jak Twoj m mowi ze dasz rade posprzatac! To ze dasz to my wiemy ale to ze przez to dzidzia moze sie pospieszyc i wyjsc do posprzatanego ;-) mieszkanka to on nie rozumie?!?!
u mnie noc hmmm poszalm spac o 12 i o dziwo dosc szybko zasnelam ale o 4 do wc i do rana oka zmruzyc juz nie moglam
no a teraz szykuje sie i do mamy znow mykam pomoc w przygotowaniach!
Susi
nie wyobrazam sobie takiej bezmyslnosci w twojej pracy! mam nadzieje ze wszystko jakos a rade rozwiazac szybko!Mama to nie fajnie jak Twoj m mowi ze dasz rade posprzatac! To ze dasz to my wiemy ale to ze przez to dzidzia moze sie pospieszyc i wyjsc do posprzatanego ;-) mieszkanka to on nie rozumie?!?!
za chwile bedziemy sie zbierac po prezent dla jego siostry.
. Czasami się tylko pyta mnie czy szymon śpi, bo boi sie dotykać brzucha odkąd ktoś go kopnął
nie swojo ...nie sadzicie ?! 
bo przecierz wszystkie tu jestesmy z lutego i chyba zadna z Was nie jest oszustem ?