Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
łatwo powiedzieć "bądź dobrej myśli" ale czasem trzeba mocno wierzyć, by to, w co wierzymy się ziściło.
choć jeden dzień odpoczynku.Po Wigilii zostajemy spać choć do domku mamy bliziutko ale trzeba było by się szybko zrywać a tak posiedzimy.Małą kładziemy zawsze o 20 spać ,także wezme łóżeczko turystyczne połóże ją w sypialni rodziców a my sobie jeszcze z rodzicami posiedzimy pogadamy.Szkoda że jestem chora i siły brak bo chętnie by się posżłó na pasterke ,zawsze chodziłam w tym roku mnie ta przyjemność wogóle ominie.Wogóle się zastanawiam czy się wybierać do kościoła bo nadal się kiepsko czuje i kaszel jak był tak jest
kurcze długo mnie trzyma nie wiem czy to normalne tak długo kaszel,wogóle nie pamiętam kiedy miałąm kaszel chyba kupe lat temu.