OlciaLolcia
Fanka BB :)
Hehe się uśmiałam...
Junior dzisiaj szaleje niesamowicie, momentami aż boli
Właśnie skończyłam piec pierniczki, jutro z rana biorę się za ich ozdabianie
Z pracy kierowniczka puściła nas o 14
chyba sama miała jakieś plany, bo tak by tego raczej nie zrobiła... No chyba, że stwierdziła, że nie ma sensu i tak nas trzymać i patrzeć jak się oficjalnie obijamy i plotkujemy przy kawie
mamie trochę pościemniałam, bo przyjechałam do domku i pierwsze co to zamiast za robotę się zabrać, to wskoczyłam do łóżka na małe kimono
ale wielce zarobiona byłam jak przyszła z pracy
ćśśś...
też muszę kiedyś odpoczywać.
Susi86- szczerze współczuję... :*
Paluszek_- uśmiechnij się Kochana, co to za parszywy nastrój... Nie smutaj się :*
Co do prezentów, to ja w tym roku odpuszczam :-) Najzwyczajmniej w świecie mnie nie stać. Albo ktoś zrozumie, albo niech mnie cmoknie w moje boskie 4 literki
Junior dzisiaj szaleje niesamowicie, momentami aż boli
Właśnie skończyłam piec pierniczki, jutro z rana biorę się za ich ozdabianie
Z pracy kierowniczka puściła nas o 14
chyba sama miała jakieś plany, bo tak by tego raczej nie zrobiła... No chyba, że stwierdziła, że nie ma sensu i tak nas trzymać i patrzeć jak się oficjalnie obijamy i plotkujemy przy kawie
mamie trochę pościemniałam, bo przyjechałam do domku i pierwsze co to zamiast za robotę się zabrać, to wskoczyłam do łóżka na małe kimono
ale wielce zarobiona byłam jak przyszła z pracy
ćśśś...
też muszę kiedyś odpoczywać. Susi86- szczerze współczuję... :*
Paluszek_- uśmiechnij się Kochana, co to za parszywy nastrój... Nie smutaj się :*
Co do prezentów, to ja w tym roku odpuszczam :-) Najzwyczajmniej w świecie mnie nie stać. Albo ktoś zrozumie, albo niech mnie cmoknie w moje boskie 4 literki