reklama

Luty 2012

ostatnimi dniami nie mam czasu na kompa, ale doczytałam o Krisowej- trzymam za WAS kciuki, a zamiast życzeń bożonarodzeniowych życzę Wam głównie poprawienia przepływności, wzrostu wagi Adasia, dobrego samopoczucia mamusi no i wiary, nadziei i miłości na najbliższe tygodnie! to teraz dla Was najważniejsze!

Dla pozostałych zagrożonych też wytrwałości i siedzenia w brzuszkach dzidziusiów przez najbliższe tygodnie, alby ciąże były spokojnie donoszone!

No i dla WSZYSTKICH - zdrowych, wesołych, rodzinnych świąt, lekkich porodów w terminie no i także zdrowych, pięknych maluszków :*

reklama
b43e2931.jpg

Kochane nie wiem, czy uda mi się później tu zajrzeć więc już teraz życzę Wam prawdziwie radosnych, spokojnych, pełnych uśmiechu i życzliwości Świąt Bożego Narodzenia. I oczywiście dobrego samopoczucia w tych ostatnich tygodniach ciąży, niech Maluszki rosną zdrowo i w terminie, bez komplikacji wyskakują na ten świat.

Dziewczyny pieszę do Was teraz, bo potem mogę nie mieć czasu zajrzeć, więc:

ŻyczęWam aby te święta były wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju. Aby każda z Nas spokojnie donosiła do dnia porodu. Aby dzieciaczki urodziły się zdrowe, pogodne i mało płaczliwe ;)

Już Mikołaj grzeje sanie.
Czego
pragniesz niech się stanie.
Każde z marzeń skrytych w głębi.
Święty Dziadek może spełnić.
Zdrowych i radosnych Świąt
życzą
Angelika z mężem, Kubusiem oraz Filipkiem ;)

Załączniki

• 0def159d41.jpeg
    0def159d41.jpeg
    49,5 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziekuje za zyczenia i również wam życze ZDROWYCH, WESOLYCH, RODZINNYCH, SPOKOJNYCH Świąt w dwupakach.
Popieram jedzmy na co mamy ochote i dajmy się w tym okresie podwojnie rozpieszczać przez bliskich.A przyszly rok niech bedzie dla nas ppodwojnie przyjemny i lagodny(trzy parcia i nasze cuda na swiecie).
Krisowa jestesmy z Tobą i Adasiem myślami.
Buziaczki dla brzuszków i staszych pociech.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry