Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mam nadzieję, że nie będzie tego tak widać później... W ogóle mam pytanko do mam, które już przez to przechodziły- kiedy i czy w ogóle powychodziły Wam rozstępy?? Czy jest szansa, ze skoro do tej pory nie pękam, to tak już zostanie?? Strasznie się tego boję :-(
Może jesze za tydzień będzie jakieś prasowanko bo wiem że znajomy ema ma nam podrzucić z Niemiec jakieś ubranka.
strasznie się ciesze będe dziś mam nadzieje wygodnie spać na nowym materacu.
dość już mam prostowania włosów-nie zawsze mi się chce prostowac a teraz mam boba i najlepiej wygląda jak jest wyprostowany.Teraz nie zawsze mi się chce a potem przy małym nie bedzie na to czasu.A tak bedą krótkie i starsczy jedynie jeden bok podprostować,lewy bok chce mieć dłuższy z grzywką na skos a drugi krótki z podgolonym bokiem maszynką,już kiedyś tak miałam i bedzie mi wygodnie.A jak sobie wspomne jak po porodzie mi włosy wychodziły garściami to mnie krew zalewa.Jak się karmi maleństwo to włosy garściami wychodzą.Pamiętam że karmiłam 11 miesiećy i przez ten czas włosy mi garściami wychodziły.Tak będą obcięte więc i się troszke wzmocnią i zregenerują,no i mniej farby bedzie trzeba nakładać
Także już się doczekać nie moge czwartku,jedyny minus że musze jechać 20 pare km a na miejscu 13 zakładów fryzjerskich tyle że jak do któregoś bym poszła to musiałabym potem sama się poprawiać w domku,mam kręcone włosy a takowe trzeba umieć wycieniować.Wstawie foteczke w czwartek jak już będe po strzyżeniu:-)niema to jak poprawić sobie humor
a tak zawsze w Triumpf za ponad 150 zł kupywałam jeden a tu mam 20 i bardzo fajne,doszłam do wniosku że nie będe kupować takich do karmienia-z ledwością kupiłam jeden -problem bo nie ma dużych rozmiarów.Tak kupiłam normalne i będe je mieć na potema te do karmienia to potem są bezużyteczne!a tak normalne bedą na codzień a że miękkie to piersi do karmienia bez problemu się wyciągnie!!!