reklama

Luty 2012

o i ja korzystam z tej stronki iitv.info... z tym, że ja... :zawstydzona/y: wykupiłam sobie pakiet :zawstydzona/y: Oglądałam tam seriale i mnie trafiało jak mi się robiła przerwa po darmowym limicie. Oglądam tam: Fringe, Plotkara (zaczęłam niedawno), Pamiętniki Wampirów, dr House, Gra o tron, Californication :zawstydzona/y:

Weronika pisałaś parę dni temu o stanikach do karmienia gdzieś na Ursynowie. Jakbyś mogła dac namiar, to ja chętnie skorzystam, mam w miarę niedaleko na Ursynów :)

reklama
dagrab- nie wiem, czy uda mi się zajechać do tego Zabrza, ale może zmobilizuję kogoś, żeby mnie podwiózł... Wkońcu ciężarnej się nie odmawia :-D
Myszko- nie denerwuj się, nie sądzę, żeby cyśka miała na myśli coś złego... Teraz mam kurde wyrzuty, że w ogóle zaczęłam ten temat :-(:zawstydzona/y:
Za oknem szaroooo, burooo... Wszystkiego się odechciewa... A wypadałoby się w końcu ogarnąć, bo wyglądam jak 7 nieszczęść :-D

Olcia zobacz sobie ich aukcje na allegro, porownaj ceny z innymi aukcjami, ja tego nie robilam.Ale wydaje mi sie ze maja spoko ceny, nawet jak znajdziesz gdzies taniej to warto sie u nich poprostu dopytac co doradzaja w okreslonej cenie.No i przetestowac, choc jak ja tam weszlam to nie wiedzialam na co patrzec, tyle tam maja rzeczy ze :szok: sklep ma 2 pietra!!
Moja mala dzisiaj mi robi takie fale na brzusiu ze maz az sie smieje.

Ja juz tez obad w sumie prawie mam, ziemnaiaczki na Kopytkansie gotuja, tak do Zaniedlugo wrzuce marynowany kawalmboczku do piekarnika, i ladna pieczen wyjdzie :)

My ogladamy mam talent, nic innego nie lecii niestety :( a ja to ogolnie nie serialowa jestem, jakos tak mam od zawsze, noo moze co czesciej na wspolnej zobacze :P

Pluszacze, fajnie ze wozio juz zakupiony :)

Dagrab - ogólnie to zawsze mogłabym robić dla niego coś więcej. Poszłam wywiesić pranie i stawić nowe to specjalnie czekał na mnie aby przebrać młodego i żebym to ja położyła go spać.

Geniusia - w Galerii Ursynów są dwa sklepy dla przyszłych mam (koło metra natolin). Chyba lepiej wyposażony jest ten na parterze.

Olcia co tez Ty piszesz jakie wyrzuty i niby czemu??
Mialas watpliwosci i staralas sie je rozwiac, zadnego powodu do wyrzutow nie widze;-), po to jest to forum glowa do gory.
Co do tarmoszenia i calowanka to jeszcze ciut musisz kochana poczekac.

p.s.
nawiedzila mnie dzis @, wiec w sumie juz za niedlugo moge zaczac staranka :-))

hejka

mama mam nadzieje ze Filipek jak sie juz tak bardzo spieszy na swiat to calkiem bedzie gotowy i nie bedzie zadnych problemow :tak:

ja na tej samej stronce co wy ogladam seriale a moze serail bo tylko chirurgow!

dzis sie wkurzylam troche bo z racji WOŚPu u nas w Olsztynie zrobili Biala niedziele i w jednym szpitalu miala byc szkola rodzenia od 12 do 14~! moj m nawet nie marudzil za duzo tylko ghrzecznie ze mna pojechal a tam dupa nikogo ani widu ani slychu! na oddziale jakas pigula ze to niech pani sobie siadzie pod sala i poczeka moze jeszcze pani Wiesia przyjdzie!!! no poczekalismy chwile m sie ze mnie posmial i 15 czy 20 po 12 poszlismy! ale kurde nawet jakby osob nie bylo chetnych to owa pani Wiesia chyba byc powinna!!!!!! :crazy:

zaliczylismy tylko sobie spacer po starowce pobawilam sie z pieskami z WOŚPu i wrocilismy na obiadek do domu!

aaa i mam pytanko jaki rozmiar czapki takiej cieplej na wyjscie ze szpitala macie! bo ja sie zastanawiam czy kupowac najmniejszy 38-40 czy moze juz z roz wiekszy taki 40-42!

Czesc Dziewuszki!
Flower moje dzieciaki czabany wielkie zawsze mialy wiec ja czapeczki od razu na 6 mies. pokupywalam. Jeszcze u nas nie ma wogole wiazanych.
Dzisiaj obylo sie bez glupich snow, znaczy sie nie pamietam nawet co mi sie snilo.
Ide na sniadanko bo moj M jajeczniczke robi.

reklama
Cześć dziewczyny. Zostawić Was na dwa dni to zaraz którejś się na rodzenie zbiera :wściekła/y:. Nogi zacisnąć i trzymać się jeszcze w dwupakach :-)

mama2006 kobieto nie szalej, jeszcze masz trochę czasu do rozpakowania więc trzymaj się dzielnie.

Dzięki dziewczyny za linka do strony ze serialami, jutro zaczynam nadrabianie :-D

A u mnie totalne lenistwo. Mała od piątku u teściów a my wczoraj z m rano pojechaliśmy na wieś do jego rodzinki. Totalne dwa dni nicnierobienia. Jedyny minus, że mieli w domu za ciepło i trochę się umęczyłam, miejsca nie mogłam sobie znaleźć. No i coś mi prawa noga drętwieje w łydce, nieprzyjemne to jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry