• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

reklama
O raju nie bylo mnie chwile a wy juz tyle naklikalyscie?:szok: Nie odpisze wszyskim niestety.
Piekny przewijak mezus zrobil Niesia
Cyska gratuluje!!!
Co do imion to moi rodzice tez na jakiejs imprezie rodzinnej zgadali sie z tesciowa i radzili jakie imie bedzie miala nasza corka. Wymyslili Helenke a ja im spokojnie powiedzialam ,ze na szczescie dziecko jest nasze i sami zdecydujemy jak bedzie miala na imie. Wlasciwie o imieniu zadecydowali bracia bo bardzo dobrze im sie kojarzy imie Nina(jest w kilku bajkach ulubionych)No a i mi sie bardzo podobalo.Co do sklepu to:
:zlosnica Nalazilam sie i nic nie kupilam. H&M stanikow przecenionych tylko kilka i to na slonie chyba , szukalam jeszcze botkow brazowych na obcasie sznurowanych(na po ciazy)ale tez nigdzie takich jakie sobie wymyslilam :ściana

jak mialam sie urodzic, moj ojciec wszystkim na to pytanie odpowiadal ze bedzie Swietopelek :-D potem juz tylko odetchnely z ulga ze jakies takie normalne jednak mi dali ;-)

Aneczka to zupelnie inaczej niz u mnie, stanik po ciazy makabra znalezc zostalo mi D jak juz sa to jak dla babc a te ladniejsze max do C...

Ostatnia edycja:
Daissy - jak najbardziej siłami natury w szczególności że dzidzia nie za duża. Nie ma żadnych przeciwwskazań do cc, jedynie nie będą mogli mnie długo męczyć bo trzeba uważać z macicą w szczególności że w 2008 roku miałam wycinane torbiele więc trochę pozszywana tam jestem. Dla żartów powiedział że nie powinno trwać dłużej niż 48 godzin - dowcipny...

Weronika- a co lekarz powiedził Ci o porodzie SN po CC? czytałam na odpowiednim wątku o Twojej wizycie ale nie za dużo napisałaś:) a jestem ciekawa.

z tego co ja znalalam od cc do sn powinno minac nawet do 3 lat, ale sa dziewczyny rodzace sn po cc wczesniej. (szukalam ile powinnam odczekac, zeby nie zaszkodzic sobie i dziecku spieszac sie zbytnio, no i nie znalazlam nic to chyba dobrze ;-))

Weronika 48h co Ty kochana chcesz na porodowce zamieszkac? :-D goraco, parno nie najlepszy lokal ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry