Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dlaczego ja na to nie wpadłam? Zaraz napiszę do niego maila :-)Mitra dzięki za namiar :-) osobiście myślałam o zakupie czegoś takiego
Klupś pojemnik na pościel do Safari Nowość !!! (2056244720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jednak cena zmusza mnie do czekania na "lepszą kieszeń"
Idę sprawdzić stronę Ikei, może coś wpadnie w oko :-)
Myszka jesteś genialnadlaczego ja na to nie wpadłam? Zaraz napiszę do niego maila :-)
Dostałam sms-ka od Olci, wczoraj po północy, ale już kurcze spałam:
"Odesłali mnie bez żadnych badań do innego do innego szpitala. Teraz pod kroplówką leżę, bo skurcze są i chcą zatrzymać akcję. Sebuś 2780 g waży"
Olcia trzymamy kciuki![]()
mam nadzieję ze jakoś przejdzie samo, bo na poprzednie zapalenia brałam antybiotyk a teraz to nie bardzo się da....spróbuję więcej leżeć żeby odciążyć ten staw, z resztą chodzić i tak się nie da bo boli pierońsko.
Miłej soboty kochane Wam życzędziewczyny mam pytankoczy mozna przeoczyc saczenie sie wod plodowych?? ja caly czas nosze wkladki i tak sie zastanawiam....