reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Mitra moj syn twierdzi, ze nadopiekuncza jestem i ma racje ;-)
Dee o ile pamietam zamawialas lozeczko i facet byl wporzadku, moze skontaktuj sie z nim i zapytaj o ta szuflade byc moze maja cos na sklepie za nie duze pieniadze
Dee o ile pamietam zamawialas lozeczko i facet byl wporzadku, moze skontaktuj sie z nim i zapytaj o ta szuflade byc moze maja cos na sklepie za nie duze pieniadze
Mitra dzięki za namiar :-) osobiście myślałam o zakupie czegoś takiego
Klupś pojemnik na pościel do Safari Nowość !!! (2056244720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jednak cena zmusza mnie do czekania na "lepszą kieszeń"
Idę sprawdzić stronę Ikei, może coś wpadnie w oko :-)
Myszka jesteś genialna
dlaczego ja na to nie wpadłam? Zaraz napiszę do niego maila :-)
Klupś pojemnik na pościel do Safari Nowość !!! (2056244720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myszka jesteś genialna
dlaczego ja na to nie wpadłam? Zaraz napiszę do niego maila :-)myszka2829
Mitra dzięki za namiar :-) osobiście myślałam o zakupie czegoś takiego
Myszka jesteś genialnadlaczego ja na to nie wpadłam? Zaraz napiszę do niego maila :-)
dla stalej klientki moze uda sie rabat zalatwic, bo 87 za szuflade to jednak sporo
myszka2829
to sie nie edytuje tym razem a co
no trzymamy trzymamy
Dostałam sms-ka od Olci, wczoraj po północy, ale już kurcze spałam:
"Odesłali mnie bez żadnych badań do innego do innego szpitala. Teraz pod kroplówką leżę, bo skurcze są i chcą zatrzymać akcję. Sebuś 2780 g waży"
Olcia trzymamy kciuki![]()
no trzymamy trzymamy
*Vanilia*
Moderatorka
Hej
U mnie nocka nie za ciekawie, odezwało się moje nieszczęsne biodro. Kilka razy miałam już zapalenie stawu biodrowego i w nocy znowu tak mnie zaczęło rwać że spać nie dało
mam nadzieję ze jakoś przejdzie samo, bo na poprzednie zapalenia brałam antybiotyk a teraz to nie bardzo się da....spróbuję więcej leżeć żeby odciążyć ten staw, z resztą chodzić i tak się nie da bo boli pierońsko.
To sie wyżaliłam
Miłej soboty kochane Wam życzę
Olcia trzymaj jeszcze Sebcia w brzuszku! CHociaż wagę ma już ładną, więc się nie stresuj, wszystko będzie dobrze nawet w razie wypakowania. Ściskam
U mnie nocka nie za ciekawie, odezwało się moje nieszczęsne biodro. Kilka razy miałam już zapalenie stawu biodrowego i w nocy znowu tak mnie zaczęło rwać że spać nie dało
mam nadzieję ze jakoś przejdzie samo, bo na poprzednie zapalenia brałam antybiotyk a teraz to nie bardzo się da....spróbuję więcej leżeć żeby odciążyć ten staw, z resztą chodzić i tak się nie da bo boli pierońsko.To sie wyżaliłam
Miłej soboty kochane Wam życzęOlcia trzymaj jeszcze Sebcia w brzuszku! CHociaż wagę ma już ładną, więc się nie stresuj, wszystko będzie dobrze nawet w razie wypakowania. Ściskam
myszka2829
Wrzuce Wam linka z naszego forum na poprawe humoru ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/
magdabb
dziewczyny mam pytanko
czy mozna przeoczyc saczenie sie wod plodowych?? ja caly czas nosze wkladki i tak sie zastanawiam....
reklama
myszka2829
dziewczyny mam pytankoczy mozna przeoczyc saczenie sie wod plodowych?? ja caly czas nosze wkladki i tak sie zastanawiam....
kochana wkladka to nie pampers i raczej nie da sie tego przeoczyc, jak zacznie sie robic mokro na 100% poczujesz