reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

reklama
Mitra moj syn twierdzi, ze nadopiekuncza jestem i ma racje ;-)

Dee o ile pamietam zamawialas lozeczko i facet byl wporzadku, moze skontaktuj sie z nim i zapytaj o ta szuflade byc moze maja cos na sklepie za nie duze pieniadze

Mitra dzięki za namiar :-) osobiście myślałam o zakupie czegoś takiego
Klupś pojemnik na pościel do Safari Nowość !!! (2056244720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jednak cena zmusza mnie do czekania na "lepszą kieszeń" :zawstydzona/y:

Idę sprawdzić stronę Ikei, może coś wpadnie w oko :-)

Myszka jesteś genialna :-D dlaczego ja na to nie wpadłam? Zaraz napiszę do niego maila :-)

dla stalej klientki moze uda sie rabat zalatwic, bo 87 za szuflade to jednak sporo

to sie nie edytuje tym razem a co :-D

Dostałam sms-ka od Olci, wczoraj po północy, ale już kurcze spałam:

"Odesłali mnie bez żadnych badań do innego do innego szpitala. Teraz pod kroplówką leżę, bo skurcze są i chcą zatrzymać akcję. Sebuś 2780 g waży"

Olcia trzymamy kciuki:)

no trzymamy trzymamy

Hej
U mnie nocka nie za ciekawie, odezwało się moje nieszczęsne biodro. Kilka razy miałam już zapalenie stawu biodrowego i w nocy znowu tak mnie zaczęło rwać że spać nie dało:baffled: mam nadzieję ze jakoś przejdzie samo, bo na poprzednie zapalenia brałam antybiotyk a teraz to nie bardzo się da....spróbuję więcej leżeć żeby odciążyć ten staw, z resztą chodzić i tak się nie da bo boli pierońsko.

To sie wyżaliłam:-p Miłej soboty kochane Wam życzę

Olcia trzymaj jeszcze Sebcia w brzuszku! CHociaż wagę ma już ładną, więc się nie stresuj, wszystko będzie dobrze nawet w razie wypakowania. Ściskam

reklama
Do góry