emil_e30
Fanka BB :)
no niestety ręcznik był biały ale przed praniem....po praniu przypomina niebiesko szary ... 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Byla promocja w jednym ze sklepow ze jak sie kupi jakies AGD to drugi sprzet za 50% ceny, tesciowa akurat kupowala lodowke wiec on mi kupil zmywarke, do tego polowe kwoty jak sie okazalo dolozyla mu jeszcze babcia.Dal za zmywarke 350zl.
najlepszy prezent 
2 dni. Jego zmiennik już wrócił więc znów weekendy będziemy razem. Ostatni miesiąc był ciężki, bo albo praca główna, albo dodatkowa albo 1+2 a ja tu sama w domu i to na leżąco. Nie dałabym rady tak non stop :-(.
jestem przerażona.
a sprzedawca jest na tyle uprzejmy, że na wszystkie maile odpowiada. Zresztą - sam powiedział, żeby poczekać do połowy stycznia, bo wchodzi nowa seria szyć 2012 :-) i w sumie tak jest też napisane w aukcji :-) 
na szczęście to ostatni albo jeden z ostatnich