reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

Krisowa super, że już jesteście w domku. Dużo zdrowia i siły życzę. Oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli

Siwa79 nie strasz mnie, u mnie ma być chłopak i lepiej niech wyjdzie bo m zagroził, że jak nie to będziemy próbowali jeszcze raz :-D

Dagrab u mnie z depilacją jest tak samo jak u Ciebie, coś się nie mogę zdecydować, żeby przejechać nogi depilatorem, słabo mi to idzie a nie chcę się stresować. Chyba maszynka pójdzie w ruch

Coraz więcej dziewczyn w bezpiecznych terminach więc pewnie wkrótce sezon lutówek rozkręci się na całego :-D

reklama
Kriskówka super wiadomość:) NIE MA TO JAK W DOMU!! :)

taa, no widzę, że za chwilę jedna przez drugą będziemy rodzić ;p szkoda, że nie ma żadnej z mojego miasta :/

a ja wczoraj dostałam bólu brzucha, i zrobił się twardy jak kamień, a teraz całą noc przespałam na spokojnie, bez żadnych większych bóli bioder ;) ale wstałam już, bo małż do pracy wychodził :) zrobiłam mu kanapki ;p i jeszcze sama podjadłam ;p

miłego dnia!

Suzi86 widzę, że z Ciebie taka sama dobra żonka jak ze mnie :-D U mnie co dzień wstawanko o 5.30, żeby przygotować śniadanie i herbatkę do pracy. Jak chodziłam do pracy to jeszcze najpierw latałam do sklepu po świeży chlebek. Teraz m zaczyna prawie 1h wcześniej a ja załatwiłam sobie dowóz chleba prosto z piekarni :-D

Witam z rańca :-) maleńka chyba poczuła podnietę mamusi (przez wózek) i już mnie ciumka od środka :-p
dobrze, że sobie przypomniałam i w porę oddałam mocz do pojemnika. Ok. 8 polecę oddać go do przychodni :-)
Dobry dzień się zapowiada :-)

JESTEM I JA ;D Też zrobiłam mężowi śniadanko i kawę ;) On już poszedł, a ja weszłam pod koc, bo mi się zimno zrobiło :( Zaraz zrobię sobie też ciepłą herbatkę na rozgrzanie :D Ah :-)

Ale mi się zachciało kawki z dużą ilością mleczka :-) Wróciłam z porannego prysznica i tak mi cieplusio i dobrze, że tylko ta kawa do szczęścia potrzebna.
Odetka imię dla dziewczynki które wybraliście w dzisiejszych czasach raczej mniej spotykane, w moich to było przekleństwo. Wiem, bo sama tak mam na imię. Do dziś jak słyszę na ulicy wołanie to nie wiem czy to się tyczy mnie czy kobiety przede mną :-D

Ani ja też miałam być Anią :p I to prawda, teraz to imię jest raczej mało spotykane wśród dzieci. Mąż chciał też Liliannę, ale myślę, że Anna to lepszy wybór ;D Mamy jeszcze do wyboru Kamilę, Kingę, Ewę i Aleksandrę. Będzie problem, jak urodzi się chłopczyk... :D Będę się głowić po porodzie, jakby mu dać na imię! ;) I tak nie jestem zdecydowana. Hubert, Czarek, Szymon, Bartłomiej, Adam... Hm Piotr też śliczne, ale tata Piotr, to jeden w domu wystarczy :p

Ani83 i Odetka jak nigdy chętnie robię te kanapki małżowi, bo ja mogę się jeszcze przecież spać położyć, a jakbym miała iść do pracy to by mi się nie chciało;p z resztą odkąd jestem w ciąży, to małżon ma inną pracę, wstaje codziennie o tej samej porze, więc to też inaczej, a przed ciążą moją, to pracował na różne zmiany, więc też trudno mi było te kanapki naszykować ;) on za to odwdzięcza się na inne sposoby:) w ogóle to wczoraj bardzo dotarło do nas, że ciąża nas bardzo do siebie zbliżyła, w nieco inny sposób, dużo stresu.... dużo cierpliwości... wszystko przechodzimy razem, nie ja sama, nie on osobno, tylko razem, to daje taką moc, a te kanapeczki to dla mnie zwyczajnie przyjemność:)

Dee tylko dobrze zakręć pojemniczek! ;p

co do imion, to mi obojętne jakie kto nosi, zwyczajnie im mniej popularne tym mi po prostu łatwiej zapamiętać, nie przeszkadza mi nawet, że Mucha nazwała swoją córkę Stefanią, a koleżanka syna Franciszkiem, jedyne co mi się nie podoba to spolszczenia do hamerykańskich imion... koleżanka ma syna Brajana, a nie Bryana... u nas będzie Adaś:)

Dzień dobry jestem i ja:-) dość nawet wyspana ale jakaś taka dziwna zaczyna mnie wszystko drażnić a to śnieg za oknem i te cholerne chodniki nie odśnieżone,zaraz za dzwonie do gminy i sobie ulżę krzycząc a co mi tam ;-)
do tego teściowa jeszcze mnie wkurzyła czemu nie chce posłać Natalki do pierwszej klasy od września już jej tłumaczyłam ale ona nadal swoje bo jej znajomi wysyłsją wcześniej a ja mam to w nosie mam wybór wiec mogę wybrać po za tym moja córka nie garnie się jeszcze do nauki wiec lepiej jak powtórzy mi klase zero niż ma miedź problemy w pierwszej klasie a obowiązek sześciolatków w pierwszej klasie jest dopiero od 2014roku ,raaaaaaany pogryze ją normalnie:wściekła/y: a ja nie mam jeszcze imienia dla dziecka nie moge się zdecydować chłopiec może Wojciech,Witold,Bartosz,Franciszek no nie wiem a dziewczynka hmm Małgorzata,Zuzanna,Marianna,Helena,;-) no nie mogę się zdecydować,pewnie bedzie jak z Natalią oświecenie przyszło już po porodzie:tak:

reklama
Do góry