Isia u nas niby babyshower nie robią, ale i tak jak ktoś ma jakieś rzeczy po swoim dziecku, a wie że inna się podziewa potomstwa to z reguły się podzieli. Wiem bo też mnóstwo ubranek podostawałam.
sonka czekamy na informacje, oby wszystko dobrze było, po takim czasie to już pewnie tulisz maluszka w ramionach
beti bądź dobrej myśli i leż plackiem. Weź sobie jakąś książkę czy filmik włącz i się zrelaksuj, jeszcze masz czas
lady87 przykro mi bardzo, oby mężuś szybko jakąś bardziej stałą pracę dostał to może uda się te studia chociaż skończyc, zawsze przecież możesz dziekanke wziąć na ten rok.
Vanilia molestuj męża, może się uda. W poprzedniej ciąży udało mi się w ten sposób wywołać skurcze (już tydzień po terminie) ale i tak mnie odesłali z powodu braku miejsc w szpitalu i braku rozwarcia. Jak przyjechałam do domu to wszystko przeszło, ale próbuj
Susi. a nie lepiej byłoby sprawdzić skąd ta krew? jakies badania zrobić? jakby nie patrzeć krwawienie w ciąży nie jest niczym normalnym.
a ja zupełnie nie do życia dzis jestem, nawet sie nie ubrałam tylko zaległam w łóżko i chyba zaraz się zdrzemnę. Może to przez tą pogodę, nie mam pojęcia ale zupełnie sił mi brak, jeszcze nogi puchną jak nieszczęście.