Antila- lekarz nie zalecił mi nic do przemywania, ja sama z siebie psikam octaniseptem i przykładam okład z sody na opuchliznę- polecasz coś jeszcze?
Siwa 79 – super że Natalka akceptuje od razu młodszą siostrzyczkę
Renatka- bardzo współczuje problemów z karmieniem, sama takowe miałam, spróbuj przez nakładki silikonowe, mnie i moje sutki one uratowały a miałam już przejść na mleko modyfikowane
Dagrab- co do werandowania to tez słyszałam, żeby wyjśc od razu na spacer ale cos przekonana do tego pomysłu nie jestem. Chociaż wychodziliśmy już z małą na zdjęcie szwów i zarejestrować ją więc to można potraktować jako werandowanie.
Suzi- Lara też nie wszystko połyka (Wit K+D), wylatuje jej to z buziaczka ale mam nadzieje, że ta minimalną dawkę połyka i że to wystarczy. Jak przychodzi do podania witaminek to się chyba stresuje bo nie mogę nic pokarmu wycisnąć na łyżeczkę ,a Ty jak podajesz witaminki- też łyżeczką?
Czy mogłaby któraś doświadczona mamusia napisać dokładnie jak wygląda werandowanie, ile, kiedy, w co ubierać, kiedy zacząć i kiedy skończyć -no wszystko- i wstawić na forum?- byłabym bardzo wdzięczna