Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zgłaszam się z 3 lutym, wyśrodkuję sobię chyba, bo 3 terminy, a dwa już za sobą mam. 

tylko moje dziecie nieogarnięte... mimo usilnych starań 3xS jeszcze nie wie gdzie exit
pewnie po tatusiu taki kumaty
i tak się człowiek męczy... 

pół nocy nie spałam... i jak tu rodzić? jak matka niewyspana i chora? Hej. Ja dzisiaj dzwoniłam na porodówkę się dowiedzieć kiedy mogę sie zgłosić, jeżeli mój termin minął. Jeżeli do soboty się nie będzie nic działo, to jade.
Któremu terminowi mam najbardziej wierzyć? Pierwszy, który dostałam to 10 luty, później z prenatalnych 3 luty i ostatni na 31 styczeńZgłaszam się z 3 lutym, wyśrodkuję sobię chyba, bo 3 terminy, a dwa już za sobą mam.
Ponoć jak się brzuch obniża, to się lepiej oddych...chyba nie u mnieBrzuch na udach wisi, a ja dalej nie potrafię połączyć mówienia z krojeniem chleba np.
![]()

Poli- a mialam wlasnie napisac czy ktoras wie co u Nadiki:-);-)i o Kasiulca mialam tez zapytac bo na 11ta do szpitala jechala, z torba na wszelki wypadek;-)