poli ja tez za duzo nie pomoge na ten temat, moze ktoras z dziewczyn wie, moje hormony z krwi wyszly 60.5 1.355 (nie wiem co i jak) ale Lekarz powiedzial ze bardzo dobre te wyniki. Trzymam kciuki za Ciebie zeby wszystko bylo dobrze.
Ja tez uzywalam bio oil i musze powiedziec ze nie mam rozstepow nic a nic, ale czytalam gdzies ze kremy chocby te z najdroszej polki to nie dzialaja na rozstepy, tylko jednym ich plusem jest to ze przyjemnie sie je naklada ;-)
Dla dziewczyn z wysp chcialam polecic super ksiazke (nie jestem pewna czy jest w Polsce) "What to expect when you're expecting", wyszedl nie dawno film-komedia na jej podstawie, ja pozyczylam z miejscowej bibloteki i jestem pod wrazeniem, bardzo fajnie napisana, i chyba nie ma tam niezadanego pytania i odpowiedzi zwiazanego z ciaza porodem itp, naprawde bardzo serdecznie polecam.
Hormony daly mi troche luzu i nawet udalo mi sie z facetem spedzic mily wieczor bez klutni, tylko rozmowy, przytulanie i caluski (niestety tylko tyle bo mamy szlaban na powazniejsze przytulanie

)
Wczystkim lutowym ciezaroweczka zycze milego dnia i bede do Was zagladac:-)