Cortina
Fanka BB :)
siema z wieczora !
PATIKI ty to masz mlekoooo kobietooo
! Pieknie Johny rosnie ! ja sie nie dziwie ze ona duzy chlopak, zreszta maly sie nie urodzil ;-) ale jak on kooop nie robi i mama smietana go karmi to nie ma sie co dziwic ze duzy kawaler :-)
u nas masakra pogodowa o 8 rano 22 st ! na dworze bylismy chwile 17-18 ale i tak nie bylo czym oddychac ;-)
piszecie o jedzonku, moj Cortin otwiera dziob jak widzi mala lyzeczke
nie wazne ze biore ja do mieszania herbaty np ;-) 
my niewiele jemy, dalam mu ziemniaka z marchewka bo chcialam przetestowac blender ;-) Domik blender ok, polecam ;-)
dzis na kolacje dalam mu kaskzi manny z bobowity wypil 50 ml takiej dosc gestej, oczywiscie ode mnie nie chcial ;-) babcia mu dala, pozniej dojadl cyckiem a nawet dwoma ;-)
co do nocnej warty to ja tu czasem wchodze jak karmie Cortina w nocy, zeby nie zasnac sprawdzam co tu slychac czasem nawet zaczynam pisac post i ... zasypiam
PATIKI ty to masz mlekoooo kobietooo
! Pieknie Johny rosnie ! ja sie nie dziwie ze ona duzy chlopak, zreszta maly sie nie urodzil ;-) ale jak on kooop nie robi i mama smietana go karmi to nie ma sie co dziwic ze duzy kawaler :-)u nas masakra pogodowa o 8 rano 22 st ! na dworze bylismy chwile 17-18 ale i tak nie bylo czym oddychac ;-)
piszecie o jedzonku, moj Cortin otwiera dziob jak widzi mala lyzeczke
nie wazne ze biore ja do mieszania herbaty np ;-) 
my niewiele jemy, dalam mu ziemniaka z marchewka bo chcialam przetestowac blender ;-) Domik blender ok, polecam ;-)
dzis na kolacje dalam mu kaskzi manny z bobowity wypil 50 ml takiej dosc gestej, oczywiscie ode mnie nie chcial ;-) babcia mu dala, pozniej dojadl cyckiem a nawet dwoma ;-)
co do nocnej warty to ja tu czasem wchodze jak karmie Cortina w nocy, zeby nie zasnac sprawdzam co tu slychac czasem nawet zaczynam pisac post i ... zasypiam

zmieniło mu się odkąd oprócz mojego magicznego mleka dostaje jeszcze coś ekstra
normalnie wydał okrzyk niezadowolenia
a jaki ryk ze juz koniec:-) jednak troche pozno go obalil i jak szedl spac podalam mu moje mleczko (wycisniete z cycora) z kaszka manna (taka zwykla) no i wypil tylko w porywach 90ml i zasnal.w sumie spi 2 godziny.ciekawe czy przekroczy magiczne 3????????