Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
okazało się że ma wirusowe zapalenie spojówki, nie wygląda to źle ale oczywiście zależy mi na tym, żeby to wyleczyć zanim się pogorszy...
w związku z tym że decydujący głos w wyborze imion dla dziewczynek miałam ja, to pozwoliłam emkowi na wybranie imienia dla naszego Bąbla
i tak będziemy mieć małego Jasia:-) chyba że coś się jeszcze zmieni
i z Jasia będzie Janinka 

...czy któraś z mam ma jakiś sprawdzony sposób jak zakropić oczko dziecku na spokojnie i bez histerii??? ...
ja wczoraj przez pół godziny się produkowałam, tłumaczyłam i tłumaczyłam, w końcu emek stwierdził koniec gadania i zastosował właśnie metodę na siłę, ale ona tak potem wyła i jeszcze tarła na siłę te oko, że ja w tym w ogóle sensu nie widzę
nie mówiąc o tym, że serce mi pęka:-( dzisiaj zakrapiałam oko lalce, potem jej, już tak się nie wyrywała, oczywiście po 20 minutach mojej przemowy, ale za nic w świecie nie otworzy tego oka, tylko zaciska powieki. Póki co nie wygląda to tragicznie i na razie ograniczyłam się do wkropienie 2 kropelek do tego kącika i czekam aż sama oko otworzy, licząc na to że coś tam jej wpadnie - ale nie wiem czy to w ogóle tam wpada i działa leczniczo...eh będę próbowała dalej...zobaczymy co będzie

to dopiero piąty miesiąc się zaczyna i nie ciągnie mnie do kupna. Może dlatego, że jedziemy na wycieczkę 11 dniową na gran Canarię i już się nie mogę doczekać bo to nasz pierwszy wyjazd :-) W październiku lecimy do znajomych do Brighton w Angli więc te plany trochę nas kosztują i zakupy muszą poczekać na swoją kolej.
aaaa i śniło mi się, że byłam na USG i tam poani doktor pokazała chłopca. czyżby u mnie też szykował się ogonek:-)![]()

Więc kobiety nie dajcie się dominować facetom dla których wózek to wózek a ubranie to ubranie i nie ma znaczenia co i jak. Podałam wam kilka argumentów dla których warto się rozglądać - więc przekonujcie swoich chłopów, że warto.