Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i współczuję... przypomniało mi się jak pod naszą nieobecność strzeliła nam rura w kuchni i woda zalała praktycznie wszystko... kuchnię i korytarz (z tym, że tam są płytki i linoleum) i najwięcej wody spłynęło do pokoju (bo on jest 2 stopnie w obniżeniu) na panele
Te tak napęczniały... że musieliśmy je wymienić
(a przed zalaniem użytkowaliśmy je tylko 5-6 miesięcy)
To jakaś masakra normalnie... mój Miki też jest uczuleniowcem, ale nie wiemy dokładnie na co. Owszem... są jakieś podejrzenia lecz nie robiliśmy mu jeszcze testów, żeby dowiedzieć się czegoś konkretniej. Wkłuwają przy tym ze 20 igiełek w rączki i dziecko nie powinno przy tym panikować i płakać, bo to może zakłamać wynik. Musi spokojnie siedzieć przez jakieś 20 min. Wiem, że Miki jeszcze się na to nie nadaje
;-)
Pani w przedszkolu się śmiała, że chyba tylko na Mikiego te słowa tak działają
90% dzieci olałoby paputki i zrobiłoby w tył zwrot 
nie wiem skąd te nasze maluchy mają tyle energii i pomysłów
niedawno w mojej okolicy był wypadek jak trzyletnia dziewczynka chciała otworzyć witrynkę i musiała mocniej pociągnąć i też na siebie ją przewróciła, tyle, że szybka się zbiła i przecięła jej czoło i łuk brwiowy, tuż obok oka:-( 
śmieję się bo nasze miasto powiatowe ma aż 8 tysięcy mieszkańców - ale mamy Biedronkę hehe no i czas zrobić większe zakupy
robię listę ale jakoś ogarnąć jej nie mogę
znowu wydam dużo - bo na same mleko dla Zosi i pieluchy wyjdzie sporo eh pieniądze - czekam na wypłaty a potem kilka dni, zrobię opłaty i znowu ciułanie do 1
to jest nienormalne
) Rozważam też cytrynę, bo lubi polizac sobie taki kwasny plasterek ;-) a cytryna może być bardziej oryginalnym owocem od jabłka (dzis ponoć prawie każde dziecko przyniosło ogórka właśnie) ;-)
ale przyniósł mi pajacyk który wygrałam na aukcji (opłacało się);-)