de_merteuil
Początkująca w BB
No i dopadły mnie nudności!
Przy jajecznicy... Boże! Nigdy w życiu nic nie wydawało mi się równie obrzydliwe. A potem pół godziny spędzone nad ubikacją. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny a jakie plany na letnią opaleniznę??
no bo solarium odpada (i tak w lato nigdy bym nie poszła), naturalna raczej też odpada bo kto wyleży tyle na słońcu no i jeszcze nie wskazane ... myślałam nad samoopalaczem, macie jakieś sprawdzone? używacie w ciąży?
No i dopadły mnie nudności!Przy jajecznicy... Boże! Nigdy w życiu nic nie wydawało mi się równie obrzydliwe. A potem pół godziny spędzone nad ubikacją.
![]()

Uwielbialam przed ciaza i jajecznice i jajka na miekko... teraz na sama mysl robi mi sie niedobrze...
(odpukac odpukac).
kocham je juz! Nie chodze na codzien w szpilkach ale te musze koniecznie zalozyc! No i mam nadzieje ze sie na oltarzu nie wywale, bo z moja rownowaga ostatnio tak sobie, czesto mi sie w glowie kreci...
I taki bledzioch jest ze mnie
Może tak jak LadyDo wystawię nogi na słońce a reszta w cieniu ;-) No i kiedyś też stosowałam balsamy brązujące (są delikatniejsze od samoopalaczy i raczej nie powstają smugi).