Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i niestety nie zdążyłam posprzątać, wogóle... został bałagan na dziś, i będzie jeszcze jutro... bo niestety byłam wczoraj potrzebna w firmie... jeszcze nigdy nie było takiej sytuacji żebym musiała JUŻ jechać... a tym bardziej w ciąży... no i efekt tego taki, że wczoraj już po 3 godzinach chodziłam zgięta jak babcia, a po 6 to już nie mówię, 2 razy nospa poszła w ruch, po powrocie również, a dziś ledwo z łóżka wstałam, tak mnie plecy bolą
i najchętniej bym nie wstawała z łóżka ale do teściów przyjeżdża dziś brat męża z rodziną i niestety my też musimy u nich być...
a ja tam byłam z walizką i chociaż się ze mnie śmiali to byłam zadowolona, bo musisz mieć pomysł na to gdzie schowasz buty, kurtkę i ciuchy które będziesz miała na sobie gdy przyjedziesz do szpitala (rzeczy zimowe) a na porodówce wieszaczków nie ma + kurtka zimowa męża, a ja sobie wszystko schowałam do walizki i było ok, no i dodatkowo jak się ledwo ruszałam to nie było problemów z szukaniem pamperów czy innych rzeczy. A poza tym paczka pamperów+podkłady poporodowe+ chusteczki zajmują dużo miejsca a gdzie ręczniki, koszule i inne kosmetyki![]()