Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
heksa odczekaj i sprawdz i innego lekarza ! znajoma tak miała i po kilku dniach okazało się że serduszko bije
Powiedzcie mi dziewczyny jakiego kremu używacie na dzień? Bo nie można wielu kosmetyków w ciązy używać, a ja nie bardzo wiem , które można. Na dzień mam teraz krem nivea soft,ale on zawiera witamine E więc chyba nie można?
bardzo mi przykro.Bella proszę usuń mnie z listy lutówek.
Dzisiaj miałam dokładne usg, serduszko maleństwa przestało bić.
Czekam na poronienie a jesli nie nastąpi to będzie wywoływane.
Nie sądziłam, że tak bardzo może boleć taka strata na samym początku ciąży... :-(
Pozdrawiam wszystkie Brzuszki i życzę szczęśliwego rozwiązania!

mniam mniam

Lady za Anioleczkiem, jesli nie ma przeciwskazan to latanie samolotem jaknajbardziej, jesli sie martwisz to na wszelki wypadek zapytaj gina :-) Francja.... super! Ciesz sie tym wyjazdem, odpocznij, kultury powdychaj :-) Czy Emil jedzie z Wami?
Potwierdzam ze zupy oraz kilsiel jak najbardziej na mdlosci, u mnie to wlasnie malutkie, lekkostrawne posilki pomagaja trzymac sie :-)
Malwin witaj! :-)
Raczej nic z tego....
Moja beta spada.......
A test dzisiaj pokazał taka bladą kreseczkę, jak cień cienia...
Niestety ja walczę z torbielami na jajnikach, więc nie wiem czy jeszcze mi się uda zajść w ciążę...
Tak bardzo bym chciała........
Dziewczyny dbajcie o Wasze brzuszki ile możecie......
Uważajcie na siebie w ciąży....
Ja nie uważałam...... Myłam okna i podnosiłam ciężkie rzeczy..... Może sama zawiniłam :-(