Hej!
Piszę dopiero dziś, bo z nocy z niedzieli na poniedziałek i wczorajszy dzień to była męka pańska z moim dzieckiem razy 1000

W niedzielę poszedł spać przed 20. Obudził się o 00. i przez 2,5 godziny kasłał, płakał, smarkał- troszkę jadł... Zasnął i obudził się o 6.30 no i już nie spał. Na 10. 15 pojechałam z nim do mojego pediatry. Okazało sie, że młody ma czerwone jak cegła gardło i widocznie nic nie chcę jeść, pić przez to..noi przez to też płaczę...:-

sorry2: Kupiłam mu wedle zalecenie lekarki paracetamol w czopku i pozostałe lekarstwa zostały tak jak były. W czwaretk jedziemy do kontroli. Gdyby nie przeszło- antybiotyk (tfu tfu tfu..

) Jak już wróciliśmy do domu po 11, zjadł deserk i był taki maruudny, że spać nie chciał, bawić się nie chciał, wszystko, wszystko źle

Aż o 13.30 wzięłam i uśpiłam go na rękach, bo myślałam, że wyskoczę zaraz przez okno z tego zmęczenia, niewyspania i z jego wrzasku...

Więc zasnął do 17

Obudził się- zjadł 250ml zupki z brokuła i kaszli jaglanej

Nic już nie marudził tylko się bawił.... No i na kolację, przed 20 zjadł paaare łyżeczek kaszki wielozbożowej, wypił 60 ml wody z JuvitemC, Nasivin do noska mu dałam i dospał.......do 4.45

Huuuuuraaa!!!!! ;-)No i wstał o 6.40, bawił się w łóżeczku do 7.30, tata zrobił mu kaszkę- troszkę zjadł a teraz od 9.15 śpi (pewnie zaraz wstanie

;-)) ale co najważniejsze, widzę, że już go tak nie dusi i katarek jest mniejszy. Dziś mu robię jeszcze inhalację z soli fizjologicznej :-) Więc mam nadzieję, że będzie już lepiej

Się rozspisałammmm..... ;-) Mnie też coś gardło boli i mam lekki katar

ale kuruje się propolisem i sokiem z malin:-)
Kwiatuszek Twoja Oliwka wstaje do siadu a mój Szymek skończył 8 miechów i jeszcze nie siedzi sam a już nie mówię o wstawaniu;-)

Nie porównuj Oliwci z innymi szkrabkami, bo to nie ma sensu. Każde dziecko ma swoje indywidulane tempo rozwoju....

Jakby nie siedziała po 10 miesiącu życia, to jest się wtedy czym martwić! Na pewno masz wspaniałą córeczkę, która jeszcze nie raz Cię zaskoczy!
martuss ale fajnie! Jak ja bym chciała już zobaczyć jak Szymi stoi

To będzie fajny widok:-) Póki co goni sobie za biedronką
Smily UCIEKAJĄCA BIEDRONKA Nauka Raczkowania 0210 (3604505776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - taką dostaliśmy

jest świetna