reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Ehhh niech ten dzień się kończy wszyscy mi na nerwy działają. :wściekła/y:
Chyba w niedzielę powiemy rodzicom bo nie wytrzymam do 5 lipca - jak mieliśmy to w planach. Mam tylko nadzieję, że w sobotę pojawią się dwie kreseczki.
Brzuch mnie boli, piersi mnie tak bolą, że się dotknąć nie mogę- ale zawsze tam mam przed okresem więc mam nadzieję, że to nie jest zły znak, i w ogóle wszystko mnie boli... Hmmm a ja cerę mam z kolei okropną... co ciąża to inne cuda się dzieją widzę :)

reklama
Dzień doberek :)
Pogoda nie dopisuje ... :/ ale od jutra ma być lepiej
poli0105 nie warto się zadręczać, ty już masz pewność że jest oki :)
eve1911 ojjj z takimi objawami to powinnaś chyba zgłosić do lekarza, musisz uważać na siebie
LadyDo bo facetów to nie ma co rozumieć ich trzeba tolerować ;)

Jejku u mnie chyba się zaczęło,mdłości jeszcze nie są silne i nie trwają cały czas ale są bleee :/ byle to by było od jedzenia i żeby szybko przeszło.
Co do cery to chyba nie zauważyłam żadnej różnicy, a piersi lekko pobolewają i takie "kamieniste" są, ale sikanie to przechodzi samo siebie, prawie z wc nie wychodzę.

ok skoro pozwalacie ROZGASZCZAM sie :-p
bozeeee jak mi niedobrze :confused: nie chce mi sie jesc, non stop mnie mdli, nawet jak spie to mi niedobrze :sorry2::-D
w pracy nikt o niczym nie wie i poki co sie nie dowie :-p
po wizycie powiem dyrekcji a na wizyte ide ................. yyy no wlasnie musze sie umowic ! tzn mam termin na 13 lipca ale umawiajac sie na ta date nie myslalam o tym ze pojde na nia 2w1 ;-)
troche mam sykoro przed powiedzeniem w pracy :confused: no ale przed koncem roku musze sie uwinac jestem nauczycielka i zalezy mi zeby isc na zwolnienie przed wakacjami bo wtedy urlop mi sie bedzie liczyl i z maluchem w domu do listopada 2013 posiedze :cool2:
aaaa sprawcy zamieszania czyt. mezowi jeszcze nie powiedzialam :sorry2: na dzien ojca mu powiem :-p jak bedzie grzeczny i zasluzy :-p
w poprzedniej ciazy powiedzialam mezowi w walentynki :-D wiec popamietal na dlugo te walentynki :tak:

ide liczyc ktory to u mnie tydzien, jakis suwak moze sobie zamontuje :-)
beta 586 - ktos mial podbna ? to 5 tc chyba :confused:

U mnie cera też lepsza :-)

Asiulinka - ja miałam tak kilka dni temu, jak sie rano budziłam to myślałam, że zamiast piersi mam kamienie ;-)

Widzę, że mdłości każdego dosięgną:p. Cortina, ja miałam betę ok. 640 w 33 dc:) Podziwiam, że nie powiedziałaś mężowi hehe.Będzie cudna niespodzianka! Mój to prawie robił ze mną testy ciążowe;), nic ukryć się nie da;) Ale nas sporo się zrobiło, gubię się już, która co napisała!

co do cery to ja czuje sie jak nastolatka ! :zawstydzona/y:
masakra !
w pierwszej ciazy tez tak mialam wiec teraz cudow sie nie spodziewalam :p
Poli ja z tego co wyczytalam w necie z taka beta jestem w okolicach 5 tyg - wg moich obliczen to 4w6d ... taki ze mnie ginekolog :cool2::-D

ide sie umowic na wizyte bo wy widze poumawiane na konkretne terminy to ja tez chce !!!!!! :-p

lekarze do prowadzenie ciazy powybierani ???
ja zostaje wierna swojemu doktorowi :cool2: szkoda ze jest on tylko w wersji prywatnej ze tak powiem i bide bulic za kazde jedno badanie, a w ciazy ich sporo ;) :eek::eek:

aaaa jeszcze jedno !
a becikowe jeszcze istnieje ?
trzeba sie przed 10 tc zaliczyc wizyte u ginekologa ?

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki. Nie wiem kto narzeka na niż demograficzny jak nas tu aż tyle...

objawów ciążowych raczej brak- tylko sikam za 2 a jem za 3 chłopa:) będę gruba po tej ciąży jak hoho, ale co poradzę, jak ja jestem cały czas głodna i mi z głodu burczy w żołądku?
Wczoraj pojawiło się u mnie plamienie z świeżej krwi, ale dr mnie uspokoił przez tel że to nic.
Piersi nie bolą, jajniki też spokojne. mdłości nie ma
Lekarz do prowadzenia ciąży wybrany już dawno- gin do której chodzę już od kilku lat- niestety też tylko w wersji prywatnej:(
Boję się, bo to moja pierwsza ciaża, a bede stosunkowo młodą mamą- choć wg mnie to już najwyższa pora na dziecko. Mam nadzieję ze sobie jakoś poradzę
o naszym szczęściu wie tylko mąż moja mama i dziewczyny z BB reszcie domowników powiemy 23 czerwca a całemu światu po 1 trymestrze

Z tego co wiem, becikowe na starych zasadach jeszcze istnieje, a jak mają coś zmieniać to niech robią to w marcu:p Ja też mam mega głód:/ to jest straszne, bo jak zaczyna burczeć to żołądek ściska jakbym nie jadła kilka dni.. Lekarz wybrany, niestety też prywatny tylko, ale mam go 3 kroki od domu i pracuje w moim szpitalu. Jutro do niego zawitam!!!:)

reklama
Ja lekarza mam wybranego - prowadził moją pierwszą ciążę, odbierał poród i wreszcie sprawił, że zaszłam w tą ciążę. Niestety przyjmuje głównie prywatnie, ale zawsze ma czas dla pacjentki, jest rzeczowy i sympatyczny, więc warto nawet zapłacić więcej i mieć spokojną głowę o miejsce do porodu i fachową opiekę.:tak:
Co do cery to jest ładniejsza, wczoraj mi wyskoczyło coś na policzku, ale czymże jest jedna krosteczka w porównaniu do tego co się działo zawsze przed okresem:-D

Do góry