reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

ewitka27 kochana nam się możesz zawsze wygadać!!! tylko BŁAGAM nie stresuj się olewaj ich wszystkich teraz wolno ci być egoistką JESTEŚ TY I TWOJE DZIECKO resztę możesz mieć gdzieś:)

blekinge- nie wiem czy w empiku są. ja szukałam przez internet i swój też tak zamówiłam, ale możesz sobie sprawdzić. To naprawdę fajna rzecz teraz jako organizer a później niesamowita pamiątka

reklama
A ja nie piszę, bo mam dziś doła:-(. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że coś jest nie tak jak powinno:no:.. Nie uspokoję się, dopóki lekarz nie zrobi usg.

czesc lutowki !

widze ze same gorace 30 tu mamy :-D
ja w maju 2013 tez bede miec okragle urodziny :-D

w wtorek ide do lekarza ! :happy2: i chyba wezme zwolenienie od 25.06. :sorry:
ciezko mi w pracy bo non stop mnie muli, boli mnie brzuch i chce mi sie spac ;) dodatkowo ten halas mnie do szalu doprowadza ;) no i tez nei ma co sie frajerowac do pracy chodzic bo i tak nikt tego nie doceni ze kobieta w ciazy dlugo pracuje ;) wybaczcie moje "myslenie" ale wiem co nieco bo kolezanki juz to prztestowaly ;)

mam przerwe w mudelniu od 14 :O zjadlam 2 pierogi i marze o arbuzieeeeeeeee ! :-D

Jagodka na tym etapie kazda z nas pewnie ma czarne mysli, ja staram sie nie myslec, czekam do wizyty bo jak zobacze to moze uwierze ;)
jeszcze sie chyba nie przyzwyczailam do mysli ze w moim brzuchu a raczej macicy :-D rosnie dziecko nr 2 :-p:-D:shocked2:

W sumie nie, ale w tamtej ciąży zupełnie inaczej się czułam na tym etapie.. No i ta beta taka niska:-( Wiesz, taka kobieca intuicja:unsure: Najchętniej zasnęłabym dzisiaj i obudziła się w środę po południu..

nie nakrecaj się. to ze w poprzedniej ciazy czułas sie inaczej zupełnie o niczym nie świadczy! kazdą ciążę przechodzi się podobno inaczej wiec nie panikuj i nie stresuj dziecka niepotrzebnie. do środy już tylko chwilka więc jakoś wytrwasz, a beta wcale nie niska- może po prostu później doszło do zagnieżdżenia niz ci się wydaje. Proszę mi tu obiecać ze żadnych negatywnych myśli! bo jak nie....

reklama
Aniołeczku, beta JEST niska, w tym tygodniu ciąży powinna być wyższa. Mam powody do obaw, i przepraszam Cię, ale nie dawaj mi takich "dobrych" rad jak "nie stresuj dziecka", bo to w niczym nie pomaga. Tym bardziej, że nie oczekuję żadnych. Chciałam się tylko podzielić obawami, humor mam dziś okropny i nie daje mi to spokoju. Wiem, że podobno każda ciąża jest inna, co też nie zmienia mojego nastawienia.

Do góry