reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Mi wychodzi ze dziewczynka, super by bylo:tak: Ale jak do zaplodnienia doszlo 2-3 dni pozniej to juz syn, i mam jakies przeczucie ze chlopiec bedzie. Ale poczekamy zobaczymy;-)

A dane do tabelki jakie? nick, imie, przewidywana data porodu, spodziewana plec? czy jakies inne?

reklama
a tutaj coś dla relaksu, co wam wychodzi i czy zgadza się z poprzednią ciążą u tych z was, które już mają dzieci?
kalkulator płci dziecka - kalkulator ciąży - ciążowy.pl

u mnie poprzednio dziewczynka i teraz dziewczynka, co by się nawet zgadzało:-) z resztą teraz też mam przeczucie na drugą pannę;-) a jak sobie wróżyłam kiedyś z obrączki to mi wyszły 3 córki i dopiero 4 syn - ale nie sądzę bym miała tyle dzieci:sorry2:

ha ha ha - u mnie niestety się nie sprawdziło - wyszło mi teraz, ze powinnam pierwszą mieć śliczną dziewczynkę a mam ślicznego synusia!!! Z drugim będzie pewnie podobnie, bo robiłam test owulacyjny wiec jej "wymierzony" poza tym u meża sami chłopcy!!!! :-d
:-)

u mnie się sprawdziło:)
była dziewczynka, teraz mi się też wróży na dziewuszkę:))

dane do tabeli nick, imię, wiek, miejscowość, termin porodu, płeć(ale to chyba jak będziemy wiedzieć podamy chyba, że któraś chce podać wymarzoną:)) jak nie chcecie czegoś podawać pomijacie i już:))

jak dla mnie teraz na odwrót to 100 :)
Ale miałam śmiesznego pana- miał problem z wydrukowaniem zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej- pyta się jak wydrukować a ja na to ,,drukuj,, i już :) ale się zaczęlismy śmiać

Juas- sprawdzaliśmy mieści się:)

co do mebelków, to nie będziemy kupować żadnych, bo puki co nasze maleństwo będzie spało w naszej sypialni. czeka nas dopiero wykańczanie swojej części domu i tam urządzimy dziecku pokoik. Wtedy kupimy jakieś fajne meble. Też podobają mi się z ikei.

dziś jestem nieziemsko niewyspana:( choć spałam niby dobrze i dość długo:(

z kalkulatora płci wychodzi mi chłopiec...

reklama
Hej dziewczyny :-)

Zerknęłam na kalkulator płci dziecka. Poprzedni Maluch się potwierdził - chłopiec. Teraz wychodzi - dziewczynka :-):-):-)
W moim przypadku dziewczynkę potwierdza też teoria preżywalności plemników z hromosomami żeńskimi i męskimi :-)
Zobaczymy jak będze (choć muszę Wam się przyznać, że coś czuję, że to właśnie mała kobietka będzie ;-), a w poprzedniej ciąży też od początku obstawiałam chłopaka:tak:).

Do góry