reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Hello
Kurcze mam nadzieję, że te zasłabniecie mi się nie powtórzy, ale faktycznie jak będę w poniedziałek na wizycie to pogadam o tym z gin.

U mnie dzisiaj piękne słońce :-) chociaż może nie jest za ciepło to dzień się zapowiada pięknie. My z mężulkiem mamy dzisiaj 3 rocznicę ślubu i z tej okazji mój luby mnie zabiera do restauracji (więc obiadu nie muszę gotować hihi) Muszę przejrzeć moją ostatnio uszczuploną garderobę i zrobić się na bóstwo :-D

Życzę miłego dzionka i przesyłam promyki słonka (nawet mi się zrymowało hihi :-D)

reklama
witam :)

ale pogoda- nic mi się nie chce :( zapowiada się dzień totalnego lenia...
jakoś zle spałam i teraz połamana jestem, cały kark mnie z tyłu boli :(
co tam u was słychać?
coś dobrego bym zjadła, ale nawet nie mam pomysłu co.....

smoniczka gratki z okazji rocznicy!! :-D ja myślałam, że 19 jest jutro hehe i jak spojrzałam na tel to oprzytomniałam, że to dzisiaj jest nasz dzień :D tyle, że u nas bez świętowania bo dziecka nie ma z kim zostawić

nadrobiłam, ale dziecko domaga się uwagi więc wrócę później

cześć dziewczynki :) nie było mnie i przepraszam za zaniedbanie. Nie jestem w stanie nadrobić wątku więc po prostu postaram się być na bieżąco. Od kilku dni jestem wyjęta z życia bo znowu problemy ze świnką mamy. Zrobił się mu ropień na szyi i jest po zabiegu. Codziennie chodzimy na zastrzyki i opatrunki. Cały czas go doglądam i się bardzo martwię. Ale powoli dochodzi do siebie, jestem dobrej myśli.

Cortina dzięki za przywołanie do porządku :) jakby mi ktoś w skrócie opowiedział co się działo to będę wdzięczna. Buziaki laseczki :*

SMONICZKA, GOSIA wszystkiego najlepszego z okazji pięknej rocznicy ślubu:* dużo milosci dziewczynki życzę:*

POLI przykro mi z powodu Twojej znajomej
[*]. i powodzenia z testami na prawko. trzymam kciukaski.

czytam i czytam i naczytac się w zaległościach nie mogę:p jeszcze nie doszłam do wątku lekarskiego ale z tego co załapalam to jakiś ogonek nam wyrosnął:-D

ja na zakupach byłam wczoraj. maluszka trochę obłowiłam i jestem szcześliwa:p teraz pranie się suszy. za to z wieczora i w nocy brzuch bardzo bolał i nie obeszlo się bez nospy. ale jest lepiej. teraz odpoczywam bo boję się o tą moją kruszynke. na obiad zjadłam z mężem kurczaczka z rożna:) o to moja zachcianka na dziś:-D ale jak sobie pomysle o tych hamburgerach to mnie skręca. ale kusicie dziewczyny!

idę dalej czytac wątki:*

reklama
U nas od poniedziałku nie ma gazu i włączą dopiero w piątek. Podobno konserwacja instalacji ale ja tam nie widzę by cokolwiek robili. I tak oto mam problem z obiadami. Dzisiaj chyba zapiekankę makaronową zrobię ale musiałabym podejść do brata podgotować sosik. Dobrze że to tylko dwa bloki dalej.
Walczę z zapaleniem pęcherza :-( boli jak cholera, miałam nadzieję na wizytę dzisiaj a tu lipa.Piję sok żurawinowy i troszkę lepiej ale i tak się obawiam bo w moczu wyszły leukocyty, nabłonki i jakieś fosforany.

Do góry