reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

ale mnie boli dziewczyny głowa! chyba oszaleje! zaczeło padac a ja umieram... ból glowy do nr 1 w II trymestrze... eh...

POLI a drogie takie cacko co tentno wykrywa??
MARTA zdrowiej bidulko:(
ANIOŁECZEK ja poprosze grochówke ale może na jutro bo teraz objadłam się rosołkiem:)

reklama
moja Hanka zatrudniła mnie w charakterze skubacza słonecznika:-D

kurcze...całe popołudnie dokuczają mi jakieś kłucia na wysokości lewej piersi, ale jakby wewnątrz klatki piersiowej, chyba jakieś nerwobóle...

Imprezowiczką miłej zabawy z okazji rocznic...

Co do bóli brzucha i pleców to mi dokucza i jedno i drugie... w brzuchu to nie wiem jak to nazwać ciągnie jak wstaję, chodzę to raczej stawiam na macice, która rośnie...

Dzieki za pomysły na prezent dla 2 latki która wszystko ma... wybrałam lalę gadająco-śpiewającą i kilka zestawów ubranek w tym dresik, piżamka, sukieneczka z bluzeczką czapeczka, portki kaftanik, sukieneczka, rajstopki,skarpetki, kurteczka czyli taki dzidziuś z wyprawką zajmie mała mamę na troszkę... do tego pościel do łóżeczka turystycznego dla lali przescieradełko, koldra 2 podusie i rożek...

Pogoda taka,że jak padłam o 14 wstałam o 17.30 na Julę akurat...

Na_cik gratuluje wygranej wycieczki...

Marta powinni cię przyjąc bez ubezpieczenia wyszukaj ustawe i im wyrecytuj jak zechca i na pismie odmowe bierz jakby co,że nie chcieli ci pomóc...

A przypomniało mi się....

Poli a jakie masz te cacko?

Pokazuje wynik tętna?

Bo jak nie to bym nie brała, słyszałam o przypadkach , gdzie detektor wykrywa tętno, ale mamy np z jakieś żyły brzusznej a ta w błogiej nieświadomosci , mysli że wszystko ok bo tętno wykryte a tu maluszka serduszko juz nie bije... nie każduy wie,że detektor może wykryc tętno mamy a i nie kazdy w tej ekscytacji liczy tętno czy sie zgadza ilość uderzen na minutę a ma ucieche,że wogóle słychać...

Ja chcę kupic ale taki z wyświetlaczem LCD bo wiadomo tętno matki rózni sie od tętna dziecka i wyswietlacz pokaże tętno w cyfrach i się można polapać, czyje detektor wskazał 70 to dorosli 110/150 to tętno płodu no i kolejny plus detektor pokaże jak tętno maluszka by zaczęło spadać i można zareagowac a tak bez wyswietlacza to albo liczyć ile na minutę słychać albo nie wiem...

DETEKTOR TĘTNA PŁODU z LCD NOWY +ŻEL, KURIER 0 zł (2642373722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja zakupię taki i potem odsprzedam...

Ostatnia edycja:
mi się podoba detektor co ma moja lekarka rodzinna - ale ona w przychodni ma lepsze cacko... ja się na to nie pokuszę bo bym ześwirowała. zero spokoju tylko jak by mnie coś zaniepokoiło to od razu bym sprawdzała. można popaść w paranoje hehe

Oj dziewczynki wszystko jest dla ludzi... trzeba znać umiar... raz wieczorem na spokojny sen mi starczy :-D

Jednego maluszka straciliśmy więc z drugim świrujemy no taka prawda o mnie i mężu :szok::tak:

reklama
A przypomniało mi się....

Poli a jakie masz te cacko?

Pokazuje wynik tętna?

Bo jak nie to bym nie brała, słyszałam o przypadkach , gdzie detektor wykrywa tętno, ale mamy np z jakieś żyły brzusznej a ta w błogiej nieświadomosci , mysli że wszystko ok bo tętno wykryte a tu maluszka serduszko juz nie bije... nie każduy wie,że detektor może wykryc tętno mamy a i nie kazdy w tej ekscytacji liczy tętno czy sie zgadza ilość uderzen na minutę a ma ucieche,że wogóle słychać...

Ja chcę kupic ale taki z wyświetlaczem LCD bo wiadomo tętno matki rózni sie od tętna dziecka i wyswietlacz pokaże tętno w cyfrach i się można polapać, czyje detektor wskazał 70 to dorosli 110/150 to tętno płodu no i kolejny plus detektor pokaże jak tętno maluszka by zaczęło spadać i można zareagowac a tak bez wyswietlacza to albo liczyć ile na minutę słychać albo nie wiem...

DETEKTOR TĘTNA PŁODU z LCD NOWY +ŻEL, KURIER 0 zł (2642373722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja zakupię taki i potem odsprzedam...

To jest bez wyświetlacza, LCD tyle by nie kosztował:) Mój wykrywa tętno matki i dziecka.

Do góry