domikcw
Fanka BB :)
witam:*
jakiś leniwy dzień się zapowiada. glowa boli a tu dom trzeba posprzątac. chodzi za mną pizza z sosem czosnkowym
szok! o tej godzinie.
ANGY współczuje przeżyc. biedna. no ale wszedzie są ludzie i parapety a Ty właśnie na tego drugiego trafiłaś... dobrze, że tylko upomnienie było a nie mandat. jak się dziady na coś uprą to rady nie ma...
ANIOŁECZEK napewno z mężem się pogodzisz. pewnie pracuje tyle bo chce zarobic kaskę dla Was. w końcu rodzina się powiększa.
BELLA a ja się zastanawiałam co się dzieje z Twoba a tu takie przeboje
współczuje. u mnie czsem miedzy rodzicami a meżem tez iskrzy a cierpie ja i wiem jak to boli. łzy same lecą. trzymaj się:*
ASIULINKA no to gratuluje własnego mieszkanka. kaska sie przyda a z teściami moze wytrzymasz
GNIDKA ządaj jakiegos odszkodowania za szkodę w samochodzie od tego dziada! zeby nawet nie przeprosic to jest juz hit!
nie pamiętam więcej co miałam napisac
no to reszcie przesyłam buziaki:*
jakiś leniwy dzień się zapowiada. glowa boli a tu dom trzeba posprzątac. chodzi za mną pizza z sosem czosnkowym
szok! o tej godzinie.ANGY współczuje przeżyc. biedna. no ale wszedzie są ludzie i parapety a Ty właśnie na tego drugiego trafiłaś... dobrze, że tylko upomnienie było a nie mandat. jak się dziady na coś uprą to rady nie ma...
ANIOŁECZEK napewno z mężem się pogodzisz. pewnie pracuje tyle bo chce zarobic kaskę dla Was. w końcu rodzina się powiększa.
BELLA a ja się zastanawiałam co się dzieje z Twoba a tu takie przeboje
współczuje. u mnie czsem miedzy rodzicami a meżem tez iskrzy a cierpie ja i wiem jak to boli. łzy same lecą. trzymaj się:*
ASIULINKA no to gratuluje własnego mieszkanka. kaska sie przyda a z teściami moze wytrzymasz
GNIDKA ządaj jakiegos odszkodowania za szkodę w samochodzie od tego dziada! zeby nawet nie przeprosic to jest juz hit!
nie pamiętam więcej co miałam napisac

już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić, nawet już zjadłam małe śniadanie. Idę może jakiś film obejrzę.
muszę się ruszyć i zacząć sprzątać, ale mi się tak nie chce
też coś będę piekła, tylko co? może pleśniaka - to takie niezawodne i dobre ciacho
Morderstwa, zdrady, krew, pot i łzy
:-(
Ciemną krechę też mam- właściwie, to zawsze ją miałam, tylko teraz jest bardziej widoczna.
;-)