reklama

Luty 2013

Przepraszam za pisownię, ale z komórki pisze i cezko mi czasem w dobry klawisz utrafic heheW niedziele mam jeszcze imieniny taty i na sama myśl flaki mi się przewracaja:/Dziewczyny okropnie Wam współczuję tych chorych pecherzy:**Dla dziewczyn z Wawy w CH Wileńska jest smyk który ma mega przeceny np. 5 bodzikow z długim rekawem po 25 zl :))

reklama
bella przykro mi ze stoisz miedzy dwiema osobami ktore bardzo kochasz :(
ja sobie nawet nie chce wyobrazac takiej sytuacji bo z mama jestem bardzo zwiazana no i z mezem tez rzecz jasna ;)

Dzięki Kochana:*
Nie chce tu się jakos uzalac, bo nie zawsze tak jest, ale od jakiegoś czasu jest kiepsko waśnie:/
Nauczyłam się już jednemu i drugiemu nie wspominać o drugim hahaha noale czasem się nie da:/
Moja Mama potrafi mi strzelić tekst że jestem głupia że zgodzilsm sie z NIM na drugie dziecko, a mąż wydziera sie że ona jest antyrodzinna bo nie chce wnuczki...i ni jak nie idzie jej wytłumaczyć że to moja sprawa z kim mam dziecko a jemu że ona nie akceptuje jego a noe dzieci:(
Mąż oczywiście przeprsil i przyznał, że zrobimy chrzciny tak jak ja chce, ale dla mnie najbardziej przykre jest to co powiedział i myśli:( moja mama też ma charakterek i nie liczy się ze słowami:/
Z mężem sis też się nie lubi więc święta nie jest;)) no ale jednak mama!!!
Najczęściej ich zlewam i zmieniam temat, ale dziś to bym jedno i drugie w kosmos wystrzelila, i to razem koniecznie bo to dopiero by byla kara hahahahaha:laugh2:

Ostatnia edycja:
Bella, przykro, że musisz tak stać między swoimi rodzicami a teściami, niestety takie sytuacje się zdarzają i ciężko się z tym pogodzić :( my na samym początku też mieliśmy podobnie, zwłaszcza ze strony moich rodziców, którzy jasno mi dali do zrozumienia, że nie trawią moich teściów :( Przykro nam było bo inaczej to sobie wszystko wyobrażaliśmy :( Może z czasem jakoś się dogadają, może potrzebują czasu.
A córcią się nie martw, wszystko będzie w porządku :) My się z wirusowym zapaleniem gardła w czerwcu zmagałyśmy ;/ miałam i ja i Zuzia ;/ ja jakoś łagodniej to przechodziłam, tylko stan podgorączkowy i ból gardła, Zuzia natomiast miała temp rzędu 39,5-40 stopni ;/ też ciężko było zbić, ale w końcu się udało :) Córcia też na pewno w końcu poczuje się lepiej i temp będzie spadać :)

Bella a pajace po ile w smyku ? kurde w necie body po 35 a pajace po 50 zobacz czy to te same ;)
zdrowka dla Belli zaczelo sie przedszkole, jesien i zaraza :(

Ostatnia edycja:
Ok sprawdze ja tam jeszcze nie byłam, bo muszę mała postawić na nogi;)) moja przyjaciółka cynk dała hehe, pajace też jakieś tańsze sporo ale chyba nie aż tyle co body:))

Angy no dziś już odrobinę lepij bo choć leki dzialajai gorączka spada na 2-3h tak dostawała na przemian co ok 4h lek z paracetamolem i ibuprofenem bo jeden nie dawał rady:/

Co do rodzinki, to mi juz przestało zależeć na tym żeby się lubili, to samo ma moja sis, oby tylko dali mi spokój:)) to niech i sie zagryzaja:)

Ostatnia edycja:
Bella a ja się zastanawiałam gdzie cię wcięło a ty bidulko takie problemy masz:-( Nie zazdroszcę tej sytuacji z rodzinką. W sumie moja mamcia też nie raz jak się uprze to ni cholery ją nie odwiedziesz od tego co sobie zamierzyła (miała z nią przeboje przy ślubie), ale na szczęście nie jest aż tak źle.
Zdrówka życzę dla Izuni, mam nadzieję, że szybko jej ta zaraz przejdzie.

reklama
Smoniczka biedna Ty :** ja mam noc w plecy. Tak mnie bolał żołądek z
Że od 1 do 3 myślałam że zejde:_ a od 6 wstalo już moje dziecko:((
Teraz trochę odsypiam ale muszę wstać bo za godzinke ma przyjechać pan zobaczyć autko.
Miłego dnia kochane:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry