reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Deizzi jest na BB takie coś jak GRUPY, stwarza się tzw grupę i dostęp do wszelkich postów i informacji mają tam tylko osoby które przynależa do tej grupy. Żadna osoba z zewnątrz nie przeczyta informacji o których tam piszemy.
Ja mogę utworzyć taką grupę, tylko jeszcze dobrze Was nie znam i nie wiem czy wszystkie co się tutaj udzielają miałyby być w tej grupie??

reklama
Witajcie kochane:-)
po tygodniu urlopu czas był żeby wrócić do rzeczywistości:-(
dzisiaj poszłam do pracy tylko na godzinkę bo mam dziś wizytę:tak: i już nie mogę doczekać się kiedy tam się udam;-)
mam nadzieję, że dziś dowiem się, kto mieszka w moim brzuszku, ja stawiam na dziewczynkę, jeśli się sprawdzi to wygram zakład z moim partnerem:-pbo on twierdzi, że chłopiec:-Dzmykam na spacer z pieskiem a potem hop do gabinetu:rofl2:

Deizzi jest na BB takie coś jak GRUPY, stwarza się tzw grupę i dostęp do wszelkich postów i informacji mają tam tylko osoby które przynależa do tej grupy. Żadna osoba z zewnątrz nie przeczyta informacji o których tam piszemy.
Ja mogę utworzyć taką grupę, tylko jeszcze dobrze Was nie znam i nie wiem czy wszystkie co się tutaj udzielają miałyby być w tej grupie??

Z tego co wiem to jest już grupa Luty 2013 i jest w niej 15 osób

A ja właśnie byłam trzasnąć sobie hennę na oko :-) a co niech mamusia też ma coś od życia :-) W sumie zrobiłam tylko na brwiach bo oczy ostatnio mam wrażliwe i się bałam kłaść na rzęsy i powiem, że moja twarz od razu inaczej wygląda :-)

Gosia faktycznie same przeboje masz, mam nadzieję, że małemu nic nie będzie.

Z tego co wiem to jest już grupa Luty 2013 i jest w niej 15 osób

Swoją drogą ciekawi mnie kto ją założył i na jakiej podstawie były wybierane osoby do niej?

Deizzi ja myślę, że pomysł z poznaniem się bliższym i wymianą danych kontaktowych to super pomysł. Jednak widać, że jak będą (są) tworzone grupy to nie każdy jest zapraszany i niby skąd mamy brać te dane. Wydaje mi się, że jak ktoś będzie chciał mieć kontakt prywatny z tą czy inną osobą to wysłanie prywatnej wiadomości nie jest aż tak bardzo czasochłonne :tak:

Tego to ci nie powiem bo natknęłam się na nią przypadkowo wczoraj. Sorki grupa się nazywa Lutówki 2013 nie luty.

Pomysł dobry tylko jeśli ktoś się podejmie odbierania i wpisywania wiadomości od lutówek ze szpitali itp najlepiej jak wyśle nr tel przez pw do każdej z mamusiek żeby każda miała możliwość podzielenia się dobrą/złą wiadomością.

Sylwia, Eve- wydaje mi sie, ze ta grupe zalozyly nasze moderatorki i jest tam napisane na jakiej zasadzie zapraszane sa do niej nowe dziewczyny. Jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi:tak:
Agaod- powodzenia na wizycie i prosimy o relacje po powrocie:)
Gosiu- nie martw sie, z synkiem wszystko bedzie dobrze:) zazdroszcze wyjazdu w cieple kraje, bo patrzac przez okno przestaje wierzyc ze takie jeszcze istnieja hehe:) zabierz ze soba troche hiszpanskiego slonca i po powrocie mozesz mi przeslac listownie do Dublina;-)

Czy juz wszystkie z was oprocz mnie czuja swoje dzieciatko? Bo zaczynam sie zastanawiac czy wszystko jest w porzadku czy po prostu moje dziecko jest takim leniem?:)

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja na chwilę bo widzę, że temat grupy poruszony... tylko się proszę nie wkurzać i denerwować mi tu! :-) bo była mowa, że grupa powstanie i na spokojnie z czasem udzielające się mamuśki tam będą!! tak więc idzie to ze spokojem.
założyłam ją ja po ustaleniach z Anią i stopniowo są wysyłane kolejne zaproszenia.
resztę na ten temat ewentualnie dopiszę później bo chwilowo mam urwanie głowy

Czy juz wszystkie z was oprocz mnie czuja swoje dzieciatko? Bo zaczynam sie zastanawiac czy wszystko jest w porzadku czy po prostu moje dziecko jest takim leniem?:)

Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale jeśli to Twoje 1 dziecko to ruchy się czuje do 21/22 tygodnia. A może masz przodujące łożysko?Porozmawiaj z lekarzem o tym. Na pewno poczujesz dzidzię lada dzień:)

Agaod- powodzenia!!

reklama
wyszłam z domu, byłam, kupilam co trzeba. mam poczucie spełnionego obowiązku.

Wciągnęlam miskę zupy ogórkowej z makaronem (strasznie mnie ostatnio kręci makaron z zupie, takie male kolanka kupiłam, jest pyszny). A na deser jogurt czeski pierot kokosowo-ananasowy i dorzucilam jeszcze orzeszkow laskowych. Czuje się zaspokojona :tak: tak na 1,5 godzinki ;-)

idę malować obrazki :)
ale wrócę :)

Do góry